Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου 2014

Έξι μεταγραφές στον Α.Ο. Βόνιτσας

    Έξη (6) μεταγραφές για την φετινή σεζόν πραγματοποίησε η ομάδα μπάσκετ της ΒΟΝΙΤΣΑΣ για την φετινή σεζόν. Οι ανακοινώσεις απο το Δ.Σ. του Α.Ο. Βόνιτσας:

       «Το Δ.Σ. του Α.Ο. Βόνιτσας ανακοινώνει την απόκτηση του καλαθοσφαιριστή Διονύση Κακιούζη. Ο έμπειρος πλέι μέικερ μετά από ένα χρόνο απουσίας όπου αγωνίστηκε στη Νικόπολη Πρέβεζας επιστρέφει στην ομάδα μας. Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε να είναι γερός και δυνατός.»
 ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ: Ο Διονύσης Κακιούζης, γεννήθηκε στις 13-1-1985 και ξεκίνησε την καριέρα του από τη Νικόπολη Πρέβεζας. Ακολούθως αγωνίστηκε μια χρόνια στην ομάδα της Βόνιτσας με υποσχετική και στη συνέχεια μεταγράφηκε στην Κεφαλονιά, η οποία συμμετείχε στο Πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑ-Η ενώ ένα έτος μετά εντάχθηκε στο έμψυχο δυναμικό της Γ.Ε Αγρινίου συμμετέχοντας στο Πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑΒΔΕ!.......



   Επόμενος «σταθμός» για τον Κακιούζη ήταν ο Πανερυθραϊκός, με τον οποίο πανηγύρισε την άνοδο από τη Β’ Εθνική στην Α2 Εθνική Κατηγορία, έχοντας ως κόουτς τον Δημήτρη Χουχουλή. Τις σεζόν 2010-11 και 2011-12 ο Κακιούζης πρόσφερε τις υπηρεσίες του στον Κ.Ο Χολαργού, καθοδηγούμενος από τους προπονητές, Κώστα Παπαμάρκο και Σάββα Συμεωνίδη αντίστοιχα! Το 2012-2013 αγωνίστηκε στον Α.Ο. Βόνιτσας όπου κατέκτησε με την ομάδα του το Πρωτάθλημα της Α ΕΣΚΑΒΔΕ και την άνοδο στη Γ΄Εθνική και τη σεζόν 2013-2014 στη Νικόπολη Πρέβεζας.

«Το Δ.Σ. το Α.Ο. Βόνιτσας ανακοινώνει την απόκτηση του καλαθοσφαιριστή Σωτήρη Ντόβα!!!» 
  Ο ύψους 1.90 πλέι μέικερ (γεν 1989), κατάγεται από την Μελίκη και ξεκίνησε την καριέρα του από τον τοπικό ΓΑΣ, με τον οποίο αγωνίστηκε στη Γ’ Εθνική. Οι πολύ καλές του εμφανίσεις προκάλεσαν το ενδιαφέρον του Φίλιππου Βέροιας και με την “ερυθρόλευκη” φανέλα πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις βοηθώντας τα μέγιστα ώστε να ανέβει η ομάδα στη Β’ Εθνική. Επόμενος σταθμός στην καριέρα του ο Αρκαδικός, που τότε αγωνιζόταν στην Α2, με τον οποίο είχε 15 λεπτά συμμετοχής μέσο όρο και 8 πόντους. Ακολούθησε η Νίκη Αιγινίου ενώ στη συνέχεια είχε μία εξαιρετική χρονιά με τον ΑΟ Αγρινίου στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής στον Α΄ όμιλο νότου, έχοντας μέσο όρο 20 περίπου πόντων όντας ο MVP της ομάδας στο πρωτάθλημα. Την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο αγωνίζονταν στον Ηρακλή Κοζάνης στο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής.

       Τον Βαγγέλη Αρέθα (γεν 1982) από τη Δόξα Λευκάδας απέκτησε η ομάδα μας. 
    Ο Αρέθας έχει ύψος 1,92 και αγωνίζεται στις θέσεις 2 και 3. Έχει αγωνιστεί στη Δόξα Λευκάδας ( Γ΄, Β΄και Α2 Εθνικές κατηγορίες) καθώς και στην ΕΑ Πατρών στη Γ΄Εθνική, αλλά και στη Νικόπολη Πρέβεζας. Τη σεζόν 2010 -2011 αγωνίστηκε ξανά στον ΑΟΒ στη Α1 ΕΣΚΑΒΔΕ κατηγορία και υπήρξε ο πρώτος σκόρερ της ομάδας μας. Καλωσορίζουμε τον αθλητή μας και του ευχόμαστε καλή αγωνιστική χρονιά γνωρίζοντας πόσο πολύτιμη θα είναι η βοήθεια του λόγω της εμπειρίας του στις Εθνικές κατηγορίες.

      Ο Α.Ο. Βόνιτσας ανακοινώνει τη συνεργασία του για τη νέα αγωνιστική περίοδο με τον καλαθοσφαιριστή Χάρη Παναγιωτίδη! 
   Ο Παναγιωτίδης που έχει γεννηθεί στις 21-9-1991 έχει ύψος 2,00 μ. και αγωνίζεται στη θέση 3. Έχει αγωνιστεί στα παιδικοεφηβικά τμήματα του Πανιωνίου και στη συνέχεια μεταγράφηκε στην Α2 Εθνική κατηγορία στον Αμύντα, όπου έμεινε τρία χρόνια . Τη περσινή αγωνιστική περίοδο 2013-2014 αγωνίζονταν στον Ιωνικό Ν.Φ.

        Το Δ.Σ. της ομάδας μας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τις ανανεώσεις των αθλητών Πέρλη Απόστολου και Μακρόπουλου Φώτη για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Δε χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις για τους δύο αυτούς αθλητές καθώς είναι γνωστό πως πρόκειται για δύο σπουδαίους καλαθοσφαιριστές οι οποίοι έπαιξαν πρωταγωνιστικό ρόλο στη περσινή εκπληκτική πορεία της ομάδας μας. 
 Επίσης το Δ.Σ. ανακοινώνει την απόκτηση του καλαθοσφαιριστή Ανδρέα Βήχου 33 ετών με ύψος 1,98 που αγωνίζεται στη θέση 4 και έχει αγωνιστεί στο παρελθόν σε Πειραϊκό , Πορφύρα , Αγιο Θωμά , Ταύρο, Γαλάτσι και Δραπετσώνα καθώς και την απόκτηση του Ντίνου Τσιτσώνη 28 ετών με υψος 1,86 που αγωνίζεται στη θέση 2 και αγωνίζονταν στη Νικόπολη Πρέβεζας. 

http://www.agriniopress.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο