Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου 2014

Ο Αστακιώτης γιατρός Χρήστος Κλαδευτήρας εξελέγη Πρόεδρος στο δημοτικό συμβούλιο Ζωγράφου

 
        Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ζωγράφου Αττικής, εκλέχθηκε ο σύμβουλος της πλειοψηφίας Χρήστος Κλαδευτήρας, ο οποίος είναι γιατρός στο επάγγελμα και κατάγεται από τον Αστακό Αιτωλοακαρνανίας. 
     Ο Χρήστος Κλαδευτήρας ήταν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Ζωγράφου με το συνδυασμό της νέας Δημάρχου Τίνας Καφατσάκη "μαζί για την πόλη μας" και εξελέγη μεταξύ των πρώτων δημοτικός Σύμβουλος. 
     Το δημοτικό Συμβούλιο Ζωγράφου στην 1η ειδική συνεδρίαση την Κυριακή 7/9/2014, ανέδειξε μετά από μυστική ψηφοφορία νέο πρόεδρο τον Χρήστο Κλαδευτήρα............



ΜΙΚΡΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ
ΚΛΑΔΕΥΤΗΡΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ 
Γιατρός, Χειρουργός-Αγγειολόγος.

   Ο Χ. Γ. Κλαδευτήρας γεννήθηκε στις 02.12.1957 στον Αστακό Αιτωλ/νίας.
   Γονείς του ο Γεώρ. Κλαδευτήρας, έμπορος, και η Μαριάνθη Κλαδευτήρα το γένος Κουτσομπίνα. Φοίτησε στο Δημοτικό Σχολείο Αστακού από το 1963 μέχρι το 1969. Επίσης στο Γυμνάσιο Αστακού από το 1969 μέχρι το 1974. Στη συνέχεια μετεγγράφει στο ΚΕ’ Γυμνάσιο Αθηνών από το οποίο και αποφοίτησε το 1975.
      Αρχίζει τις Ιατρικές του σπουδές το 1975 στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης από το οποίο και αποφοιτεί το 1982. Από το 1985 μέχρι το 1990 ειδικεύεται στην Γενική Χειρουργική. Στο διάστημα αυτό και στα χρόνια 1986-89 είναι μέλος της Επιστημονικής Επιτροπής του Νοσοκομείου και Πρόεδρος της Επιτροπής Φαρμάκων.
     Το 1990 αποκτά τον τίτλο της Γενικής Χειρουργική. Το 1998 στο Παρίσι, αποκτά το δίπλωμα European Surgery. Από το 2004 υπηρετεί και στο Τ.Μ.Υ. Αλεξάνδρας του ΙΚΑ. Είναι παντρεμένος και πατέρας 2 παιδιών. Μόνιμος κάτοικος Άνω Ιλισίων από το 1987. Από το 1990 μέχρι σήμερα ασκεί ελεύθερο επάγγελμα Γεν. Χειρουργού-Αγγειοχειρουργού, με Ιατρείο στην οδό Γρ. Αυξεντίου 26-28.
     Μέλος του ΠΑ.ΣΟ.Κ. από το 1975. Το 2009 αποχωρεί έχοντας αρκετό καιρό πριν διαφωνήσει με την κυρίαρχη πολιτική του. Μέλος του Κ.Σ. της Ομοσπονδίας των πολιτιστικών συλλόγων του Ξηρομέρου από το 1999-2009. Πρόεδρος των Ξηρομεριτών της Αθήνας το διάστημα 2005-2007. Συνεκδότης της εφημερίδας το Ξηρόμερο με έντονη αρθρογραφία για πολιτιστικά – επιστημονικά θέματα για μεγάλο χρονικό διάστημα. Συνεντεύξεις – Ομιλίες σε ΜΜΕ, σε ημερίδες με πολιτιστικό και επιστημονικό περιεχόμενο.         Απο το 2010 συμμετέχει στην Δημοτική Παράταξη του Δήμου Ζωγράφου «ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ».


2 σχόλια:

  1. Φιλε μου καλε σου ευχομαι ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ .Πρεπει να εχεις ΜΕΓΑΛΗ ΥΠΟΜΟΝΗ για τον συγκεκριμενο ρολο σε ένα τοσο μεγαλο Δημο με τοσα προβλήματα αλλα και ιδιαιτερότητες Ειμαι σιγουρος ότι η επιλογή που εγινε από τους ψηφισαντες θα αποδειχθεί ΣΩΣΤΗ .
    χρηστοσ Μπονης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι τιμή μας για τον φίλο μας Ξηρομερίτη γιατρό και συνοδοιπόρο του Πολιτιστικού κινήματος των " εν Αθήναις Ξηρομεριτώ " για τη θέση που του εμπιστεύτηκε ο Ζωγραφιώτικος λαός Εκλέγοντάς τον δημοτικό σύμβουλο και οι συνάδελφοί του Πρόεδρο του Δ.Σ Ζωγράφου. Καλορίζικος , σιδερένιος και , καλό παραγωγικό έργο. Είμαστε σίγουροι ότι θα το πετύχεις . Φιλικότατα: Ν.Θ.Μ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο