Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου 2014

Αναταραχή στη Δημοτική Επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας στον Αστακό, από ομαδικές παραιτήσεις

      Λάβαμε με e-mail ανώνυμη επιστολή αναγνώστη, που αναφέρει ότι επικρατεί αναβρασμός στη Δημοτική Επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας (ΔΗΜ.ΤΟ), στον Αστακό. 
     Η επιστολή παρατίθεται αυτούσια και επακριβώς όπως τη λάβαμε και την δημοσιεύουμε με την όποια επιφύλαξη αφού δεν υιοθετούμε το περιεχόμενό της, το οποίο δεν είμαστε σε θέση ούτε να επαληθεύσουμε ούτε να διαψεύσουμε και το αφήνουμε στη κρίση των αναγνωστών μας.

Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ
         Με το φετινό κλείσιμο του κύκλου  διακοπών μου στον Αστακό μετά από τόσα χρόνια φεύγω με πικρία για την πόλη διότι επικρατεί αναβρασμός με τη Δημοτική Επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας (ΔΗΜ.ΤΟ). 
     Ο λόγος είναι γιατί οι εξελίξεις που έλαβαν χώρα τον τελευταίο καιρό με λυπούν ιδιαίτερα. Κάποιοι οι οποίοι έχουν την τύχη του κόμματος στα χέρια τους είναι καρεκλοκένταυροι και κοιτάνε μόνο τον εαυτό τους και όχι την οργάνωση. 
       Τα 9 από τα 11 μέλη της Τοπικής έχουν παραιτηθεί προ πολλού και εγώ ρωτώ τους φίλους μου γιατί; Ποιο είναι το μετά; Τι θα απογίνει με την οργάνωση; Θα  βγάλουμε και εμείς το λιθάρι για να διαλυθεί το κόμμα; Γιατί κάποιοι έχουν μάθει να κυνηγού θέσεις και να τους νοιάζει το εγώ τους;......



      Ο πρόεδρος με το έτσι θέλω αδειάζει αυτόν τον χώρο και μεταφέρει τα πράγματα σπίτι του, έπιπλα  η/υ και ότι υπήρχε. 
     Γιατί κύριε Μπόνη ποιος νομίζεις ότι είσαι και το κάνεις αυτό; Εμείς σε ψηφίσαμε για να λέγεσαι πρόεδρος και αν είχες έστω και λίγο φιλότιμο θα έφευγες από μόνος εφόσον τα μέλη παραιτήθηκαν και οι ΝεοΔημοκράτες δεν σε επιθυμούν. 
       Δυστυχώς οδηγείται το κόμμα σε αφανισμό. Κρίμα γιατί ο πρόεδρός μας Αντώνης Σαμαράς ευαγγελίζεται τη μεγάλη κεντροδεξιά παράταξη αλλά ορισμένοι του πριονίζουν την καρέκλα και λυπούμαστε γι’ αυτό.


5 σχόλια:

  1. Δεν κοιτας να φυγεις απο το κομμα, θες και Σαμαρα τρομαρα σου...καταστρεψατε τη χωρα με τα μνημονια και εσεις εκει κολλημενοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ποιά μεγάλη κεντροδεξιά παράταξη? ο Σαμαράς αφου ανέλαβε φρόντισε να φτιάξει μια άλλη ΠΟ.ΛΑΝ. Μένει να δουμε αν θα εχει και τη τύχη της.. Το μόνο που μένει να κάνει ..αν του εχει μείνει λίγο φιλότιμο.. να πάει να βρεί τον άλλον τον κολλητό του εκεί έξω.. που μαζί πουλήσανε τη πατρίδα μας. ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΟΥΝ ΑΛΛΟ..ΦΤΑΝΕΙ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΟΙΚΙΟ ΜΑΛΛΟΝ... ΣΥΜΒΑΛΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΝΩΝΥΜΕ 1.30μμ ΕΓΩ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΝΑ ΨΑΧΝΑΜΕ ΓΙΑ ΧΟΡΙΓΟ ΝΑ ΤΣΟΤΑΡΙΖΕ ΣΤΟ ΕΝΟΙΚΙΟ ΟΛΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΘΑ ΒΡΙΣΚΑΜΕ ΝΟΜΙΖΩ!!!!!!!ΕΣΥ ΤΙ ΓΝΩΜΗ ΕΧΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η ΤΟΠΙΚΉ ΔΕΝ ΕΚΛΕΙΣΕ ΑΠΛΑ ΜΕΤΑΦΈΡΘΗΚΕ ΛΟΓΩ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΎ ΘΈΜΑΤΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο