Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου 2014

Ευχαριστήριο μήνυμα του προέδρου Τάκη Παπούλια, της τοπικής κοινότητας Προδρόμου του δήμου Ξηρομέρου

        O νέος Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Προδρόμου του δήμου Ξηρομέρου Δημήτριος Παπούλιας του Παντελή, που εξελέγη στις Δημοτικές Εκλογές της 18ης Μαΐου 2014, έστειλε ευχαριστήριο μήνυμα προς όλους αυτούς που τον ψήφισαν αλλά και σε  αυτούς που επέλεξαν να ψηφίσουν τους άλλους υποψηφίους, στέλνοντας ταυτόχρονα ένα μήνυμα ενότητας προς κάθε Προδρομίτη δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο το επίπεδο του ήθους και της εντιμότητας που τον διακατέχει......



ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ 
    Οι δημοτικές εκλογές της 18ης Μαΐου έδωσαν ένα θετικό εκλογικό αποτέλεσμα για το Δήμο Ξηρομέρου  και κατ’ επέκταση για το χωριό μας.
  Ο Ερωτόκριτος Γαλούνης  εξελέγη πανηγυρικά μετά από ένα έντιμο και ειλικρινή εκλογικό αγώνα.
    Εγώ από την πλευρά μου Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους τους συνδημότες και τις συνδημότισσες που με εμπιστεύθηκαν στις εκλογές της 18ης Μαΐου 2014, που παρά τις όποιες δυσκολίες που υπήρχαν επέλεξαν να  έρθουν  προκειμένου να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα.
      Το αποτέλεσμα μου  δίνει τη δύναμη να εργαστώ  με γρηγορότερα βήματα, γι’ αυτό και δεσμεύομαι να προσπαθήσω για μια καλύτερη ποιότητα ζωής για όλους και για τον τόπο στον οποίο μεγάλωσα και ζω.


Ένα μεγάλο Ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη σας!

Δημήτριος Παν.Παπούλιας
Πρόεδρος Τοπικής Κοινότητας Προδρόμου




4 σχόλια:

  1. ΚΑΛΗ ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑ ΠΡΟΕΔΡΕ ΣΕ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΝΕΟ ΜΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλη αρχη προεδρε στα νεα σου καθηκοντα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΥΝΧΑΡΙΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ ΠΟΥ ΕΠΛΕΞΕ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΕΝΑΝ ΝΕΟ ΑΝΘΡΩΠΟ .
    ΠΡΟΧΩΡΑ ΠΡΟΕΔΡΕ ΚΑΙ ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΕ ΤΙΠΟΤΑ
    ΔΙΞΕ ΤΟ ΗΘΟΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΛΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΗΔΗ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΣΟΥ ΒΗΜΑΤΑ ΣΑΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ./ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ .Δ .Π./

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο