Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου 2014

Θα παραμείνει η Νίκη Φούντα στη ΔΗΜΑΡ;

     Προβληματισμένη δηλώνει η βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας της ΔΗΜΑΡ Νίκη Φούντα για τις εξελίξεις στο κόμμα που την ανέδειξε και σε κάθε συνέντευξη της παρουσιάζεται ιδιαίτερα αιχμηρή.      Προβληματισμένα όμως φέρονται και τα τοπικά στελέχη του κόμματος με τη στάση της.
       Ουσιαστικά και με τη προχθεσινή της συνέντευξη στον ρ/σ Βήμα FM η νεαρή βουλευτής έδειξε ότι ακολουθεί άλλον δρόμο από αυτόν της ηγεσίας ενώ τόνισε πως περιμένει το συνέδριο για να πάρει τις αποφάσεις της. Ξεκαθάρισε όμως άλλη μία φορά  πως σε αυτό δεν θα παραστεί και έριξε το καρφί πως δεν αποκλείεται οι αποφάσεις να είναι ειλημμένες.....



     Απαντώντας στο ερώτημα για το αν θα μείνει στο κόμμα αφήνει επί της ουσίας όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά. Ζήτησε η ΔΗΜΑΡ να αποκτήσει συγκεκριμένο πολιτικό στίγμα και στόχευση καθώς όπως είπε η σημερινή της τακτική «δεν είναι πολιτική αξιοπρέπεια»
         Η Νίκη Φούντα λοιπόν στο συνέδριο της ΔΗΜΑΡ δεν θα παραστεί. Οι οργανώσεις του κόμματος στην Αιτωλοακαρνανία πάντως θα εκλέξουν συνέδρους και σχετική διαδικασία στο Αγρίνιο προγραμματίζεται για την Κυριακή.

http://www.agrinionews.gr/

Ακούστε τη συνέντευξη της Βουλευτού Αιτωλ/νίας της Δημοκρατικής Αριστεράς Νίκης Φούντα στον ρ/σ Βήμα FM και στους δημοσιογράφους Βασίλη Χιώτη και Νότη Παπαδόπουλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο