Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου 2014

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ: Με επιτυχία η επιμορφωτική ημερίδα για τις μαθησιακές δυσκολίες



       Την Τετάρτη 3/9/2014 στο Δημητρούκειο Δημοτικό Σχολείο Καραϊσκάκη (Δήμος Ξηρομέρου) πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η επιμορφωτική ημερίδα που οργανώθηκε από τη Σχολική Σύμβουλο της 9ης Εκπαιδευτικής Περιφέρειας Π.Ε. Αιτ/νιας, κ. Πάσχου Αγγελική για τους εκπαιδευτικούς των Δημοτικών Σχολείων της περιφέρειάς της.
    Το θέμα αφορούσε στις μαθησιακές και ειδικές μαθησιακές δυσκολίες του παιδιού στο Δημοτικό Σχολείο καθώς και σε μελέτες περίπτωσης.
     Εισηγήτριες ήταν η κ. Δημητρίου Αθανασία, Ψυχολόγος, Διδάκτωρ Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Επιστημονικά Υπεύθυνη Κέντρου Πρόληψης «ΟΔΥΣΣΕΑΣ» και η κ. Πάσχου Αγγελική, Σχολική Σύμβουλος 9ης Εκπ. Περιφέρειας Ν. Αιτω/νίας......



     Στην επιμορφωτική ημερίδα συμμετείχαν όλοι οι εκπαιδευτικοί της 9ης Εκπαιδευτικής Περιφέρειας Π.Ε. Αιτ/νιας και την παρακολούθησαν με μεγάλο ενδιαφέρον.
     Τη φιλοξενία στο χώρο εγκάρδια ανέλαβαν η Διευθύντρια του Δημοτικού Σχολείου Καραϊσκάκη, κ. Σκανδάλου Αικατερίνη καθώς και οι εκπαιδευτικοί του Σχολείου. Εκ μέρος των ανωτέρω καθώς και του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου προσφέρθηκαν σπιτικά γλυκίσματα στους φιλοξενούμενους.
Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους τους εμπλεκόμενους.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο