Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου 2014

Αναφορά Επαγγελματ​ικού Αλιευτικού Συλλόγου Αστακού για την περίφραξη του λιμανιού του Αστακού

   
   Με αναφορά του ο Επαγγελματ​ικός Αλιευτικός Σύλλογος Αστακού ζητάει να του γίνει γνωστό, από την Δημοτική αρχή, σε ποιό νομικό πλαίσιο στηρίζεται η τοποθέτηση μπαρών για την περίφραξη του λιμανιού του Αστακού.
Ακολουθεί ολόκληρη η αναφορά του Επαγγελματικού Αλιευτικού Συλλόγου Αστακού...


















7 σχόλια:

  1. gia ta dixtia pou enapothetan oi alieis tosa xroniia panw sthn paralia den legate tipota,oute gia ta kolonakia tou kuriou pythagora,alla eprepe na erthi o galounhs apo to arxontoxwri gia na sas valei sthn thesei sas giati etsi eixate mathei,h mallon sas eixan mathei!!!kai vgainete na peite ti???ekei pou katheste sthn paralia loipon kai pinete ton kafe sas koψte t autia sas kai petajteta pisw na deite ti lene gia sas!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κοσ ΣΠΥΡΟΣ ΠΕΣ ΑΛΕΥΡΗ !!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΙΔΑΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΨΑΡΑΔΕΣ ΟΠΩΣ ΑΚΟΥΓΕΤΕ ΣΤΗΝ ΠΙΑΤΣΑ,ΓΙΑ ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΠΟΥ ΤΑΙΖΑΤΕ ΚΑΠΟΤΕ ΚΑΙ ΚΕΡΝΑΓΑΤΕ. ΤΟΝ ΚΟΡΟΙΔΕΨΑΤΕ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΤΟ ΧΩΝΕΨΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΕ ΜΕΓΑΛΑ ΣΧΕΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΜΟΝΟ ΚΥΡΙΟΙ!!!!!!! ΤΩΡΑ ΙΣΩΣ ΜΕΡΙΚΟΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΙΣ Α-Γ-Ν-Ε-Σ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΓΕΝΙΚΑ,ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΞΕΜΠΕΡΔΕΜΑΤΑ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΨΑΡΑΔΕΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Kurie kounadi...xalarwste,giati to avato parenteiko tha pesi.krima pou dn sou kovoun to paranomo revma pou perneis apo tn dimo...opws k to paranomo nero kurie kounadi....opote egw sti thesi sou tha ekana toumpeka....oxi na les k oti sou katevei......kurie proedre.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κυριε 7:42 μαθε πρωτα να δεις οτι το νερο και το ρευμα δεν ειναι παρανομα,υπαρχουν τα εγγραφα στο λιμενικο ταμειο,ακομα και τα κουτια για το νερο και το ρευμα που εχουν τοποθετηθει ειναι πληρωμενα απο τον προεδρο για 4 χρονια,υπαρχουν και τα σχετικα εγγραφα στο λιμενικο ταμειο,δευτερον το λιμανι αναφερεται σε τι κατηγορια ειναι τοποθετημενο απο το υπουργειο,ενημερωθειτε κιολας λιγο,μην λετε λογια της παραλιας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΣΕ ΡΕ ΣΠΥΡΟ , ΜΙΑ ΖΩΗ ΦΑΣΑΡΙΑ ΚΑΙ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΕΙΣΑΙ , ΚΟΙΤΑ ΠΡΩΤΑ ΓΥΡΩ ΣΟΥ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΙΛΑ. Α ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΠΡΟΕΔΡΕ,, ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΤΑΖΕ Ο ΓΙΟΣ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΟΞΙΑ............ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. διοβαζωντας σημερα το ρεπορτάζ από το θεμα που παρουσιστηκε στον αστακο για τον #αποκλεισμο# του λιμανιου μου ειρθε στην σκεψη η προ τριων ετων εγγραφη προταση μου προς το Δ.Σ (αληθεια γιατι δεν πηρα καμια απαντηση από τοτε;)για το πρόβλημα που μας ταλανιζε και εξακολουθεί μεχρι σημερα να μας ταλανιζει, με την διελευση των οχημάτων πανω στο γνωστο οδόστρωμα στην παραλια του Αστακου .Η προταση μου ηταν (οπως εχω δει σε πολλες πολεις της ελλαδας αλλα και του εξωτερικου) ο δημος σε συνεργασια με τις λιμενικες αρχες και το ταμειο να κατασκευασει(τοποθετησει) ηλεκτρονικες μπαρες με τηλεχειρισμο ετσι ώστε οσοι πρεπει να εισερχονταιμ στον συγκεκριμενο χωρο να εχουν το ηλεκτρονικο κλειδι να ανοιγουν να περνουν και αυτομάτως να ξανακλεινει.Βεβαια οσοι το διαβασετε θα σχολιασετε ποιοι πρεπει να εχουν το κλειδι αυτό και ποσα κλειδιά θα πρεπει να κατασκευαστουν.ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΥΟ ΤΡΟΠΟΙ ο πρωτος είναι όπως στα διοδια στην αττικη οδο με ένα τσιπακι στο αυτοκινητο και ο δευτερος με το μπερλοκ, οσο για τους κατοχους δεν νομιζω ότι ειναι και πολλοι αυτοι που δικαιούνται να το εχουν αν κρινω από τα τελευται τέσσερα πεντε καλοκαιρια που παρατηρω ολους οσους διερχωνται με τα αυτοκίνητα τους κανωντας βολτες η θελοντας να κοψουν δρομο αδιαφορωντας αν υπαρχουν πεζοι..Εχω την βεβαιοτητα οτι πανω από εικοσι δικαιούχους δεν θα υπαρξουν.Και οταν λεω δικαιουχους εννοω αυτους που πραγματικα εχουν καποιο ισχυρο επιχειρημα για να ειναι κατοχοι και μιλαω για καποιοπυς πραγματικα επαγγελματιες Ειμαι σιγουρος οτι οσοι θα με διαβασετε και θα με σχολιασετε (κυριως αρνητικα η ειρωνικα) θα εχετε βρεθει και εσεις στην θεση μου πολλες φορες που να διαμαρτύρεστε ειτε χαμηλόφωνα(όπως συνηθως κανουμε ολοι μας) ειτε δυναμικα(που δεν νομιζω να υπηρξα τετοιοι) Έν πασει περιπτωσει καποια λυση πρεπει να βρεθει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ και ΑΜΕΣΑ.διοτι η συμπεριφορα πολλων οδηγων είναι προκλητικη, εκνευριστικη, αναγωγη, .Οσο για την διαμαρτυρια του αλιευτικου συλλογου θα επανελθω ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο