Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου 2014

Φλόγα Παλαιομάνινας: Ιστορική νίκη εκτός έδρας

fasi-panigiria
Ιστορική είναι η σημερινή (20/09) μέρα για την Φλόγα, η οποία επικράτησε εκτός έδρα με 2-0 της Δόξας Καινούργιου, χάρις στα γκολ των Κόκκαλη και Παπαδόπουλου. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν για μια φάση όπου δεν φάνηκε καλά αν η μπάλα πέρασε την γραμμή της εστίας του Ρόκκου, αλλά και πάλι το “διπλό” των φιλοξενούμενων ήταν πέρα για πέρα δίκαιο, όπως τόνισε σε δηλώσεις του στο Agrinio-Sports, o Νίκος Μιμηγιάννης.....

Το παιχνίδι ξεκίνησε με την Φλόγα να είναι πιο κινητική και ήταν αυτή που έχασε πρώτη την ευκαιρία να ανοίξει το σκορ όταν ο Καρίμπας εκτέλεσε φάουλ από αριστερά με την μπάλα να περνάει ελάχιστα άουτ από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Ευθυμίου στο 12΄. Τέσσερα λεπτά αργότερα έγινε το 0-1 όταν ο Καρίμπας έκανε τη σέντρα και ο Σωτήρης Κόκκαλης με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Οι φιλοξενούμενοι πίεσαν με στόχο ένα δεύτερο τέρμα και στο 30′ έχασαν την ευκαιρία να διπλασιάσουν τα τέρματα τους όταν ο Καρίμπας έκανε την πάσα με τον Ξευγένη να κάνει σουτ και να περνάει ελάχιστα άουτ. Το τελευταίο σφύριγμα του πρώτου μέρους βρήκε τους παίκτες του Ανδρέα Κονδύλη να προηγούνται με 1-0.
Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με τους φιλοξενούμενους να έχουν και πάλι την πρώτη φάση. Στο 49′ ο Καρίμπας εκτέλεσε φάουλ και ο Ξευγένης με κεφαλιά έστειλε την μπάλα σύριζα άουτ. Στο 58′ ο Σωκρ. Τζωρτζόπουλος έκανε σέντρα αλλά το σουτ του Κρίζη κατέληξε άουτ. Στο 77′ ο Ευθυμίου απέκρουσε σωτήρια σε κόρνερ το πλασέ του Παπαδόπουλου που είχε βγει τετ-α-τετ. Η φάση του αγώνα διεξήχθη στο 80′ όταν μετά από ελεύθερο του Ευθυμίου η μπάλα έφτασε στο αντίπαλο τέρμα με τον Ρόκκο να μπλοκάρει την μπάλα και τους γηπεδούχους να διαμαρτύρονται ότι η μπάλα πέρασε την γραμμή του τέρματος. Η φάση ήταν πάρα πολύ δύσκολη και όπως είναι φυσικό δεν μπορεί να πει κανείς με σιγουριά αν πέρασε ή όχι την γραμμή από τη στιγμή που τη μπλόκαρε ο Ρόκκος. Την ώρα που όλα έδειχναν ότι το παιχνίδι θα λήξει με 1-0 υπέρ της Φλόγας, έγινε το 2-0. Στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης ο Κόκκαλης έκανε πάσα στον Παπαδόπουλο που με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και διαμόρφωσε το τελικό σκορ.
Δόξα Καινουρίου (Νίκος Μιμηγιάννης): Ευθυμίου, Γκορόγιας, Κωνσταντίνου, Σαλμάς, Τζωρτζόπουλος Δ. (51′ Κουτσικάκης), Κόκκαλης Γ., Γκρίζης, Μπλάνης, Κακούρης, Στρεμμένος (46′ Κουτσολάμπρος), Τζωρτζόπουλος Σωκρ. (71′ Γιώτης)
Φλόγα Παλαιομάνινας (Ανδρέας Κονδύλης): Ρόκκος, Καλοκαίρης, Κοκώνης, Κουρσάρης, Καρτσακλής, Καντάνης, Ξευγένης (65′ Παπαδόπουλος), Ζαχαράκης, Κόκκαλης Σ., Καρύμπας (90′ Μακρής), Τζουλιάνο (80′ Μπλέτσας)
 agrinio-sports

1 σχόλιο:

  1. Νε ρε φλόγα δυνατά όλο με νίκες φέτος άντε και το πρωτάθλημα για σου ρε πρόεδρε Χρήστο Μαρινάκη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο