Πέμπτη 4 Σεπτεμβρίου 2014

Συμφωνία Ένωσης Αγρινίου για εξαγωγή βρώσιμης ελιάς

         Με υψηλές προσδοκίες ξεκινά για την Ένωση Αγρινίου η νέα ελαιοκομική περίοδος, μετά την επίτευξη συμφωνίας για την εξαγωγή μεγάλων ποσοτήτων βρώσιμης ελιάς στην Ιταλία, σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση, που έχει ως εξής:
     Η συμφωνία προβλέπει την εξαγωγή επεξεργασμένης-τυποποιημένης πράσινης ελιάς, από το εργοστάσιο της Ένωσης στη Σπολάϊτα, σε ποσότητες που προοδευτικά μπορεί να ανέλθουν έως τους 5.000 τόνους.  
     Βασικό κριτήριο για την επίτευξή της υπήρξε η ποιότητα του προσφερόμενου προϊόντος, θέμα που απασχόλησε ιδιαίτερα καθ’ όλη  τη διάρκεια των σχετικών διαπραγματεύσεων. Επίσης, η οργανωτική επάρκεια και η αξιοπιστία της Ένωσης συνέβαλαν καθοριστικά στο να υπάρξει αυτό το τόσο θετικό αποτέλεσμα, που μόνο οφέλη θα έχει για την τοπική οικονομία......



    Ο πρόεδρος της Ένωσης Αγρινίου κ. Θωμάς Κουτσουπιάς χαιρετίζοντας τη νέα εποχή συνεργασίας με τη γειτονική Ιταλία, δήλωσε: 
    «Τα περιθώρια συνεργασίας με τη γείτονα χώρα είναι πολλά και εκτείνονται σε μεγάλη γκάμα προϊόντων, δραστηριοτήτων και συναλλαγών. Με γερές βάσεις εγκαινιάζουμε σήμερα τη νέα περίοδο, όντας βέβαιοι ότι η συνεργασία αυτή θα είναι αποδοτική για όλους και ότι θα έχει συνέχεια στο χρόνο. Επιδίωξή μας είναι να διασφαλίσουμε τη διάθεση της παραγωγής και την περαιτέρω ανάπτυξη της ίδιας της καλλιέργειας. Και αυτό κάνουμε, όχι μόνο με την ελιά, αλλά με όλα τα προϊόντα μας, που βρίσκουν επιτέλους τη θέση τους στη διεθνή αγορά». 

http://www.agriniopress.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο