Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 2014

ΡΕΚΒΙΕΜ: Καλό σου ταξίδι Γιώργο Μπόκα….

Καλό σου ταξίδι  Γιώργο… στη Γειτονιά της Αγάπης και της προσφοράς  

       Έφυγε τόσο ξαφνικά σε ηλικία 63 ετών, για το ταξίδι της αιωνιότητας, ο αγαπητός μας φίλος, ιδρυτής του αγαπητού μας τηλεοπτικού σταθμού ΑΧΕΛΩΟΣ, Γιώργος Μπόκας. 
     Ήταν Τρίτη απόγευμα 23 Σεπτεμβρίου 2014 όπου στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου στο Καινούργιο Τριχωνίδας, ιδιαίτερη και αγαπημένη πατρίδα του Γιώργου,  παρουσία των οικείων του, επισήμων, εκπροσώπων της Εκκλησίας, των Τοπικών Πολιτικών Αρχών, ανθρώπων των Γραμμάτων και των Τεχνών και πλήθους  κόσμου εψάλη η νεκρώσιμη ακολουθία όπου χοροστάτησαν οι Μητροπολίτες, Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Κοσμάς και Λευκάδος κ. Θεόφιλος και συλλειτούργησαν Ιερείς και Μοναχοί από το Άγιο Όρος και Μοναχές.  
     Πρόσωπα σκυθρωπά, μάτια δακρυσμένα, προσπαθούσαν να εξηγήσουν ο ένας στον άλλον γιατί ο Γιώργος μας «ταξίδεψε» τόσο νωρίς για την γειτονιά των Αγγέλων.........

 
    Έζησε όλη του τη ζωή στο αγαπημένο του Αγρίνιο. Ήταν χαρισματικός, διορατικός και δημιουργικός  άνθρωπος, αξιαγάπητος φίλος, είχε έντονη κοινωνική δράση ως μέλος Πολιτιστικών Φορέων και Συλλόγων και ειδικότερα στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΧΕΛΩΟΣ που για πολλά χρόνια ήταν η «ψυχή» του. Η διαδρομή του ήταν γεμάτη όνειρα, δύναμη και αποφασιστικότητα. Τα οράματά του για το μέλλον πολύ μεγάλα…, στην καρδιά του είχε πάντα τη φλόγα της δημιουργίας. 
       Η αρχοντιά  του τον συνόδευε σε όλη του την ζωή.  Οι  φίλοι του, του έδωσαν στοργή και πολύ αγάπη. Αγωνίστηκε, προσπάθησε, πέτυχε και δημιούργησε μέσα σε πολλές δυσκολίες το καινούργιο, μπορούμε να πούμε ότι «ρούφηξε» πραγματικά το δρόμο προς την Ιθάκη του, έκανε το χρέος του προς την κοινωνία, τιμήθηκε απ΄αυτήν και βέβαια θα συνεχίσει να τιμάτε και στο μέλλον. Το Αγρίνιο, η Αιτωλοακαρνανία, το Άγιο Όρος, όλοι μας θα είμαστε ποιο φτωχοί, σε όλους  θα  μας λείψει η συμβολή του για το ωραίο, το δημιουργικό… Η τελευταία καληνύχτα όλων μας ήταν πολύ δυνατή!
         Γιώργο, η καταξιωμένη οικογένειά σου, η σύζυγό σου, τα παιδιά σου, ο αγαπημένο σου αδελφός Κώστας, να είσαι σίγουρος ότι θα συνεχίσουν τον όμορφο δρόμο που εσύ τους άνοιξες και πάντα τους οδηγούσες προς το καλό, γιατί, ήσουν υπόδειγμα οικογενειάρχη, Χριστιανού, ανθρώπου. 
       Αγαπητέ μου Φίλε Γιώργο,  θα είσαι πάντα στις σκέψεις μας, σ΄ευχαριστούμε για όλα όσα μας πρόσφερες. Καλό σου ταξίδι εκεί στη γειτονιά της Αγάπης και της προσφοράς που θα είσαι. Καλό σου ταξίδι φίλε μου.                                                                                                                  
Χρήστος Γερ. Σιάσος, Καθηγητής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο