Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου 2014

ΝΤΙΝΑ ΣΑΜΑΡΑ: Παραδίδουμε ταμειακό υπόλοιπο 1.867.473 ευρώ

   Η πρώην αντιδήμαρχος Ντίνα Σαμαρά και επικεφαλής σήμερα της μείζονος αντιπολίτευσης στον δήμο Ξηρομέρου, έδωσε στη δημοσιότητα το ταμειακό υπόλοιπο του Δήμου Ξηρομέρου που παρέδωσε στο νέο Δήμαρχο και που ανέρχεται στο ποσό των 1.867.473€. 

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ
     Ως απερχόμενη Δημοτική Αρχή θέλουμε να ενημερώσουμε τους δημότες μας ότι πάντα σεβόμασταν το δημόσιο χρήμα των δημοτών μας. 
    Προσπαθήσαμε να κάνουμε όσο το δυνατόν πιο ορθολογική χρήση του χρήματος αυτού. Ακολουθήσαμε την ίδια τακτική ακόμη και όταν το εκλογικό αποτέλεσμα της 25 Μαΐου 2014  δεν ήταν το αναμενόμενο για εμάς.
    Προς αποφυγή τυχόν συγχύσεων και για να μην κατηγορηθούμε ότι παραδώσαμε καμένη γη και άδειο ταμείο,δίνουμε σήμερα Δευτέρα  08 Σεπτεμβρίου 2014   στη δημοσιότητα, το ταμειακό υπόλοιπο του Δήμου Ξηρομέρου που παραδώσαμε στο νέο Δήμαρχο του Δήμου μας  την περασμένη Δευτέρα 01 Σεπτέμβρη 2014......

 
    Δηλώνουμε με αποφασιστικότητα ότι θα εξακολουθούμε να προστατεύουμε  το χρήμα  των δημοτών μας και από τη θέση της Αντιπολίτευσης.
     Θέση στην οποία μας κατέταξε ο λαός του Ξηρομέρου  και την οποία  θα τιμήσουμε στο ακέραιο σεβόμενοι την ψήφο τους.

Ακολουθεί συνημμένος πίνακας Ταμειακού Υπολοίπου Δήμου Ξηρομέρου


6 σχόλια:

  1. Τι πήρατε όμως δεν μας αναφέρετε! Γιατί έργο την περασμένη τετραετία δεν είδαμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σωστά αναφέρεται ο ανώνυμος 6.32! Αφού την περασμένη τετραετία απο ότι λεγόταν στα δημοτικά συμβούλια τα χρέη της αλυζιας και τα δάνεια του αστακού δεν άφηναν και πολλά περιθώρια για έργα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το Ντινακι τα μάζευε για τη νέα δημοτική αρχή που ξέρει να διαχειρίζεται το δημόσιο χρήμα καλύτερα!!!!!!¡!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. βρώμαγε ο Αστακός μας , βρωμάγαμε και εμείς γιατί νερό δεν είχαμε και η κυρία Κουμανδράκη μας λέει οτι είχε χρήματα στο ταμέιο. έλεος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σημασία έχει. Οτι κάτι. Άφησε στο ταμείο στο κάτω κάτω δεν την αφήσανε να κάνει έργα γιατί με το που βγήκε το 2010 απο το συνδυασμό της όλοι της κάνανε πόλεμο και δεν μπορούσε να περάσει ούτε ένα έργο απο το συμβούλιο γιατί οι πιο πολλοί ήταν λαμόγια και κακός τους εμπιστεύτηκε μπορεί τα χρήματα να μην είναι πολλά αλά τουλάχιστον είπε την αλήθεια στο κόσμο του ξηρομερου να δούμε ο κ γαλούνης θα άφηση ταμειακο υπόλοιπο όταν λήξη η θητια του η θα την πάτηση με τους καρχαρίες που έχει στο συνδυασμό του ´

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σωστή κίνηση.Να ξέρουμε τι μας γίνεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο