Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου 2014

Συμπλοκές διαδηλωτών με αστυνομικούς στο Αγρίνιο – Κρότου λάμψης, δακρυγόνα και 15 προσαγωγές (ΦΩΤΟ)


          Λίγο πριν της εννέα ξεκίνησε η αντιφασιστική πορεία από την πλατεία Δημάδη στο Αγρίνιο, για τον ένα χρόνο από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα.
      Κάποιοι νεαροί σε έναν πυρήνα 100 περίπου ατόμων κατευθυνόμενοι προς την πλατεία Δημοκρατίας επιτέθηκαν με κροτίδες κατά των αστυνομικών οι οποίοι επέβλεπαν την πορεία. Αυτοί ανταπέδωσαν με κροτίδες κρότου λάμψης και δακρυγόνα απωθώντας τους νεαρούς προς την περιοχή του παλιού νοσοκομείου Αγρινίου...........



    Αναστάτωση επικρατεί στο κέντρο χάρη στην αποπνικτική ατμόσφαιρα από τα δακρυγόνα, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως τα ίδια άτομα έχουν προκαλέσει πολλαπλές υλικές ζημιές στο κέντρο της πόλης.
    Αρχικά άναψαν φωτιά σε κάδο στην πλατεία Δημάδη, προκάλεσαν ζημιές σε είσοδο πολυκατοικίας της περιοχής όπως και σε υποκατάστημα της Τράπεζας της Ελλάδος όπως και σε αυτό της Τράπεζας Πειραιώς στην πλατεία Φλέμινγκ.
Ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας παραμένουν στο κέντρο της πόλης ενώ οι νεαροί έχουν διασκορπιστεί στην περιοχή του παλιού νοσοκομείου.

22:27 Αυτή την ώρα έχουν λήξει τα επεισόδια στο κέντρο, ενώ οι αστυνομικοί έχουν προχωρήσει σε 15 περίπου προσαγωγές.

http://www.aerasnews.gr/

poreia epeisodia agrinio fyssas 1poreia epeisodia agrinio fyssas 2poreia epeisodia agrinio fyssas 3poreia epeisodia agrinio fyssas 4poreia epeisodia agrinio fyssas 5poreia epeisodia agrinio fyssas 6poreia epeisodia agrinio fyssas 7poreia epeisodia agrinio fyssas 8poreia epeisodia agrinio fyssas 9poreia epeisodia agrinio fyssas 10poreia epeisodia agrinio fyssas 11

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο