Τρίτη 19 Αυγούστου 2014

Θανάτωσαν σκυλίτσα με αεροβόλο στο Αγρίνιο

koi-skylitsa-aerovolo2
Σε ακόμη μια καταγγελία περιστατικού θανάτωσης ζώου προβαίνει μέσω της σελίδας της στο  facebook  η Φιλοζωική Οργάνωση Αγρινίου, μέλη της οποίας επικοινώνησαν με το agriniopress.gr


Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στη σελίδα της Οργάνωσης, η σκυλίτσα θανατώθηκε μετά από πυροβολισμό με αεροβόλο,  πράγμα που διαπίστωσε κτηνίατρος στον οποίο απευθύνθηκε η Φιλοζωική. Σήμερα μάλιστα, τα μέλη της πρόκειται να καταγγείλουν και επίσημα το συμβάν στην Αστυνομία.  Η Φιλοζωική καλεί όποιον γνωρίζει κάτι γύρω από τέτοια περιστατικά, να ενημερώνει τους αρμοδίους, ώστε να τιμωρηθούν, επιτέλους, οι υπαίτιοι της θανάτωσης αθώων πλασμάτων.
Η καταγγελία μέλους της φιλοζωικής, που συνοδεύεται μάλιστα και από φωτογραφίες της σκυλίτσας που πυροβολήθηκε, είναι η εξής:
«Σκληρές φωτογραφίες, σκληρός και ο θάνατος της ..Μετά από πολλά τηλ σε δήμο και υπηρεσίες δεν βγήκε άκρη ποιος θα αναλάβει την περίπτωση ..Τελικά η φιλοζωική με τα πενιχρά οικονομικά και για να μην βασανίζεται η ψυχούλα και μετά θάνατο την πήγαμε στον κ.Τριχια ..Βγάλαμε ακτινογραφίες, για νεκροτομή ούτε λόγος, με τι άλλωστε …;Το πόρισμα πυροβολισμός με αεροβόλο …Αύριο θα πάνε τα χαρτιά στο τμήμα και από εκεί στον εισαγγελέα ..Μια παράκληση: αν ξέρει κάποιος κάτι μπορεί να το πει ..Κάποτε πρέπει να σταματήσει αυτό ..Καθημερινές καταγγελίες, τι να πρωτοκανεις ..φτάνει πια».

agriniopress.

1 σχόλιο:

  1. ..και είναι φωτογραφία αυτή που ανεβάσατε τώρα?????. Είπαμε, κατανόηση και συμπάθεια για την ερασιτεχνική δημοσιογραφία αλλά τέτοιες εκτροπές εντυπωσιοθηρικού αποτροπιασμού είναι επιεικώς απαράδεκτες

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο