Δευτέρα 11 Αυγούστου 2014

ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟ: Μια όμορφη μουσική βραδιά με πολύ κόσμο!




         Κοσμοσυρροή στο παραδοσιακό γλέντι που διοργάνωσε ο Σύνδεσμος Βασιλοπουλιωτών «Η Βελά», χθες βράδυ Κυριακή 10 Αυγούστου, στο προαύλιο του Δημητρούκειου σχολείου, στο Βασιλόπουλο Ξηρομέρου.         Ήταν όλοι εκεί! Η διάθεση ήταν ανεβασμένη και ασταμάτητος ο χορός.
       Ο κόσμος γλέντησε υπό τους ήχους του κλαρίνου του Κώστα Αριστόπουλου και της ορχήστρας και διασκέδασε με την ψυχή του αυτή την όμορφη αυγουστιάτικη βραδιά….

















7 σχόλια:

  1. ενα μεγαλο μπραβο στο συλλογο της βελας παντα τετοια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο τσουφας έλειπε από το γλέντι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συγχαρητήρια στα παιδιά του συλλόγου. Το γλέντι θυμησε παλιές εποχές όταν ο Δήμος οργάνωνε και όλο το ξηρομερο ηταν στο Βασιλοπουλο (1973-1975) στη χαλιβερα. Και του χρόνου καλυτερα εύχομαι δύναμη και διάθεση στα παιδιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. μπραβο στο συλλογο και σε οσους βοηθησαν σε αυτη την υπεροχη εκδηλωση..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΣΥΝΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΟΥ ΦΕΡΑΝΕ ΕΙΣ ΠΕΡΑΣ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ ΘΕΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΕΙΔΑ ΩΜΩΣ ΜΕ ΛΥΠΗ ΟΤΙ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΤΟ ΕΠΟΜΙΣΤΗΚΑΝΕ ΜΟΝΟ ΔΥΟ ΑΤΟΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΣΥΛΟΓΟΥ ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΠΗΚΕ ΚΑΙ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ ΣΤΟ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ ΤΩΝ ΣΗΖΗΤΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΘΕΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑΙΑ ΚΑΙ ΕΝΤΗΙΠΩΣΙΑΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Συγχαρητήρια στο συλλογο ηταν μια υπέροχη βραδυα με παρα πολυ κοσμο..παρόλο τη κουραση αυτων των 2 ατομων που βοηθησαν μονο απτο συλλογο καταφεραν να διοργανωσουν αυτη την επιτυχημένη βραδιά..και του χρόνου καλυτερα..παντα τετοια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο