Τετάρτη 27 Αυγούστου 2014

Η αστυνομία για την κλοπή στο παλιό νοσοκομείο

epi-nosokomeio-agriniou
Ανακοίνωση εξέδωσε η αστυνομία για το χθεσινό περιστατικό της κλοπής σωλήνων χαλκού απο τρείς άνδρες, στον χώρο του παλαιού νοσοκομείου Αγρινίου:.....

Συνελήφθησαν, χθες (26-8-2014), το μεσημέρι, στο Αγρίνιο, από Αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αγρινίου, τρείς ημεδαποί, ηλικίας 43,33 και 31 ετών σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για διάπραξη κλοπής κατά συναυτουργία.
Ειδικότερα, χθες (26-8-2014) το μεσημέρι, οι τρείς δράστες, ενεργώντας από κοινού, μετέβησαν με αυτοκίνητο στο παλαιό Γενικό Νοσοκομείο Αγρινίου, στο Αγρίνιο, όπου αφαίρεσαν εκατό χαλκοσωλήνες που αποτελούσαν τμήματα του δικτύου οξυγόνου.
Οι δράστες έγιναν αντιληπτοί από περίοικους, οι οποίοι ενημέρωσαν την αστυνομία. Αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αγρινίου, μετέβησαν άμεσα στο παλαιό Νοσοκομείο Αγρινίου και συνέλαβαν τους δράστες τη στιγμή που αποχωρούσαν με το αυτοκίνητο φορτωμένο με χαλκοσωλήνες.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου, ενώ τα κλοπιμαία αποδόθηκαν στον υπεύθυνο του Νοσοκομείου.
Το προανακριτικό έργο ενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αγρινίου.

agriniopress.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο