Παρασκευή 29 Αυγούστου 2014

Δήλωση του Προέδρου της Δημοτικής Κοινότητας Αστακού Αλέξανδρου Λιβάνη, για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις

             Με αφορμή την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής στα Ανώτερα και Ανώτατα εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας θα ήθελα να συγχαρώ όλες τις νέες φοιτήτριες και όλους τους νέους φοιτητές, ειδικά τα παιδιά που προέρχονται από τα λύκεια του Δήμου Ξηρομέρου για την επιτυχή εισαγωγή τους στα Ανώτερα και Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας μας. 
     Συμμερίζομαι τη  χαρά σας για την δικαίωση των κόπων σας και σας εύχομαι να έχετε υγεία και δύναμη για να συνεχίσετε με το ίδιο σθένος τις σπουδές σας......



        Ακόμα όμως και εσείς που δεν καταφέρατε να εισαχθείτε στη σχολή της επιλογής σας, πρέπει να γνωρίζετε ότι τίποτα δεν τελειώνει εδώ. Βρίσκεστε ακόμα στην αρχή και με ψυχραιμία και νηφαλιότητα, είμαι βέβαιος ότι θα πάρετε τις καλύτερες αποφάσεις για το μέλλον σας. Μπορεί να χάθηκε μια μάχη, όχι όμως και ο πόλεμος και θα διαπιστώσετε σύντομα, πώς οι ευκαιρίες της ζωής, είναι πολλές και ενδιαφέρουσες.
       Θα ήθελα επίσης να συγχαρώ τους εκπαιδευτικούς των σχολείων του Δήμου μας που για μια ακόμα χρονιά και παρά τις τόσες δυσκολίες, κατάφεραν να κρατήσουν ψηλά τον πήχη της εκπαιδευτικής διαδικασίας και να δώσουν τα κατάλληλα εφόδια στην νεολαία μας.


Αλέξανδρος Λιβάνης Πρόεδρος Δ.Κ Αστακού

2 σχόλια:

  1. Ήθελε τόσο πολυ να προβληθεί ο Αλ.Λιβανης που σκέφτηκε ξαφνικά να συγχαρεί τα παιδιά? Αν και κατα τα αλλα ειναι ανύπαρκτος, τον ευχαριστούμε οπως και να χει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα λες τοσο ωραια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο