Δευτέρα 25 Αυγούστου 2014

Ανακοίνωση του Αίολου Αστακού για το στέγαστρο στο γυμνάσιο

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας:
       Προς αποκατάσταση της αλήθειας λόγω των τελευταίων γεγονότων που αφορούν το στέγαστρο στο Γυμνάσιο Αστακού θα θέλαμε να κάνουμε γνωστά τα εξής:

      Στα τέλη Μαΐου ενημερωθήκαμε επίσημα ότι το στέγαστρο στο οποίο γινόταν και γίνεται χρήση από το Γυμνάσιο αλλά και από τον σύλλογό μας, δεν πληρεί τις απαραίτητες άδειες για να λειτουργεί ως κλειστό γυμναστήριο.
     Καταθέσαμε αίτημα προς τον Δήμο Ξηρομέρου όπου ζητούσαμε να γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες νομιμοποίησης ώστε να εξυπηρετούνται οι ανάγκες του συλλόγου μας.
     Σε άτυπη συνάντηση μετά από πρόσκληση της Δημοτικής αρχής παρουσία των αρμοδίων Αντιδημάρχων, εκπροσώπου του συλλόγου μας αλλά και του νεοεκλεγείς Δημάρχου και Δημοτικών συμβούλων, μας δόθηκε η δέσμευση ότι άμεσα θα γίνουν οι απαραίτητες εργασίες για να αποκτηθεί η άδεια χρήσης που απαιτείται......



    Επισημάναμε ότι οι όποιες εργασίες θα πρέπει να ολοκληρωθούν πριν την έναρξη της σχολικής χρονιάς έτσι ώστε να μην διαταραχθεί η λειτουργία του σχολείου.
      Φτάσαμε στα μέσα Αυγούστου και δεν είχε γίνει καμία απολύτως ενέργεια από την πλευρά της Δημοτικής αρχής, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να γίνει κανένας προγραμματισμός από την πλευρά μας τόσο για τα αγωνιστικά τμήματα όσο και για τα τμήματα υποδομής.
      Απευθυνθήκαμε προφορικά στον νέο Δήμαρχο Ξηρομέρου Γαλούνη Ερωτόκριτο, ο οποίος μας έκανε γνωστό ότι στις προθέσεις της νέας Δημοτικής αρχής είναι η νομιμοποίηση του κτιρίου το συντομότερο δυνατόν.
      Ενημερώσαμε τον νέο Δήμαρχο ότι επιθυμία του κυρίου Απόστολου Ν. Πανταζή είναι η χορηγία προμήθειας και εγκατάστασης πατώματος παρκέ που θα καλύπτει όλες τις επίσημες προδιαγραφές που απαιτούνται, για το κλειστό γυμναστήριο του Γυμνασίου, προς τον Δήμο Ξηρομέρου.
      Πήραμε την άτυπη άδεια λόγω της πίεσης του χρόνου, ώστε η τοποθέτηση να ξεκινήσει, με αποτέλεσμα οι εργασίες να έχουν τελειώσει πριν την έναρξη της σχολικής χρονιάς, και στην συνέχεια να γίνουν οι απαιτούμενες διαδικασίες για την αποδοχή της δωρεάς.
      Επειδή η προμήθεια και η εγκατάσταση του παρκέ δεν θα βαρύνει τον Δημοτικό προϋπολογισμό και πρόκειται για εργασίες που δεν αφορούν κάποιου είδους οικοδομικών παρεμβάσεων στο κτίριο, έχοντας την αυτονόητη στήριξη υποθέσαμε όλων, ξεκίνησαν και οι εργασίες.

     Με μεγάλη μας λύπη όμως διαπιστώσαμε ότι η ευαισθησία κάποιων είναι αλα καρτ (βλέπε κατασκευή αποδυτηρίων) για τα οποία μόνο συγχαρητήρια μπορεί να δώσει κάποιος, τόσο σε αυτόν που ανέλαβε το κόστος, όσο και σε αυτούς που ανέλαβαν την πρωτοβουλία κατασκευής τους.

     Τέλος θα θέλαμε να τοποθετηθούμε σε κάποιες απορίες που μας έχουν τεθεί:
      Το κλειστό γυμναστήριο αποτελεί Δημοτική περιουσία σε σχολικό χώρο και αρμόδιος για την χρήση και λειτουργία είναι ο Δήμος Ξηρομέρου σε συνεργασία με το Γυμνάσιο Αστακού.
      Ο σύλλογός μας είναι φιλοξενούμενος σε αυτόν τον χώρο, όπως και οποιασδήποτε άλλος σύλλογος το ζητήσει (θα υπάρχει ένσταση για τα συμπαθέστατα τετράποδα του Ιππικού Ομίλου).
    Το παρκέ μετά την αποδοχή της δωρεάς αποτελεί Δημοτική περιουσία.
     ΟΧΙ, δεν είναι στις προθέσεις μας να σκεπάζουμε το παρκέ με μουσαμάδες μετά τις προπονήσεις (υπάρχει τέτοιο παρκε;)
      ΟΧΙ, δεν θα ζυγίζουμε τους μαθητές για να τους επιτραπεί η είσοδος.
    ΟΧΙ, δεν έχουμε ορίσει υπεύθυνο που θα απαγορεύει στους μαθητές να μαίνουν στο γυμναστήριο όταν βρέχει.
     ΟΧΙ, δεν έχουμε κάνει τρύπες στο παρκέ για να παίζει μινι γκολφ ο κύριος Πανταζής.
      ΟΧΙ, οι μαθητές και οι αθλητές θα μπορούν να τρέχουν στο παρκέ χωρίς να «γλιστρούν».
     ΌΧΙ, ο κύριος Πανταζής δεν θα πάρει μαζί του το παρκέ, αν κάποια στιγμή αποχωρήσει από το ΔΣ του ΑΙΟΛΟΥ Αστακού.
     ΝΑΙ, θα το θεωρήσουμε ως παράσημο αν μας βάλουν φυλακή για το παρκέ, όπως κάποιοι άφησαν να εννοηθεί.

ΔΣ ΑΜΣ ΑΙΟΛΟΣ ΑΣΤΑΚΟΥ

http://www.agriniopress.gr/

1 σχόλιο:

  1. ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΑΙΟΛΟΥ ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΟΥΣΙΑ ΑΝ ΕΙΧΑΤΕ ΑΝΑΘΕΣΕΙ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΒΟΗΤΕΣ [ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ]ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΠΑΡΚΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΑΣ ΘΑ ΕΙΧΕ ΛΥΘΗ ΑΥΤΟΜΑΤΑ.ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΜΕ ΧΑΡΑ ΒΛΕΠΩ ΑΠΟ ΠΑΛΙΑ ΟΤΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΚΑΙ ΚΟΝΤΡΑ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟΣΟ ΚΑΛΛΟ...ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ,ΤΩΡΑ ΚΑΛΑ ΞΕΜΠΕΡΔΕΜΑΤΑ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο