Δευτέρα 11 Αυγούστου 2014

ΜΠΑΜΠΙΝΗ: Ανεπανάληπτο γλέντι στα «τραγοκάζανα»!

       Ανεπανάληπτο γλέντι με πολύ κόσμο έγινε προχθές το Σάββατο 9 Αυγούστου 2014 στη Μπαμπίνη Ξηρομέρου, στην εκδήλωση του Πολιτιστικού Συλλόγου και για άλλη μια χρονιά η παρουσία του κόσμου ήταν πολύ μεγάλη. 
    Ο Σύλλογος πρόσφερε σε όλους τους επισκέπτες δωρεάν Τράγο με μακαρόνια μαγειρεμένα σε μεγάλα καζάνια από τον ΣΕΦ του είδους Σπύρο Σ. Μπενέκο. 
      Οι Μπαμπινιώτες γλέντησαν μέχρι το πρωί με την καταπληκτική ορχήστρα  του Γιώργου  Διαμάντη  στο κλαρίνο και στο τραγούδι τη Ζωή Ράπτη  και το  Δημήτρη Παλιογιάννη, να ερμηνεύουν παραδοσιακά δημοτικά τραγούδια καθώς επίσης και το πολύ καλό λαϊκό πρόγραμμα με τον Αποστόλη Γιούρκα στο μπουζούκι, παραμερίζοντας για λίγες ώρες  τα προβλήματα της καθημερινότητας......

 
    Ήταν εκεί: ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος  Ξηρομέρου Ερωτόκριτος  Γαλούνης, ο Πρόεδρος της T/K Μπαμπίνης Θεόδωρος Ζαρκαδούλας, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αγρινίου Γιώργος Γρίνος, οι Δημοτικοί σύμβουλοι Δήμου Ξηρομέρου:   Σπύρος Λυμπεράτος, Γιάννης Ζορμπάς και Παντελής Ψηλός, ο νεοεκλεγείς δημοτικός σύμβουλος Κώστας Γεωργούλας, από τον περιβαλλοντικό σύλλογο Χρυσοβίτσας ο Πρόεδρος Γεράσιμος (Μάκης) Ζορμπάς, από τον πολιτιστικό σύλλογο Αετού ο Γρηγόρης Κουτσογιάνος, από το Σύλλογο Βελανιδιάς ο Χρήστος Σαλτογιάννης, από το Πολιτιστικό Σύλλογο Φυτειών Ακαρνανικό Φώς ο Πρόεδρος Βασίλης Σαλτογιάννης και τα μέλη οι Γιάννης Μπέτσης, Δημήτρης Ζανιάς και Γιάννης Τζαχρήστας, ο Σπύρος Τομαράς Πρόεδρος διαιτητών Αιτ/νιας και ο Βαγγέλης Κουτιβής Πρόεδρος Πολιτιστικού Συλλόγου Κατουνιωτών Αθήνας  ''Φίλλιπος ο Ακαρνάν'', κ.α. 
Και του χρόνου….

http://mpampini.blogspot.gr/








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο