Κυριακή 3 Αυγούστου 2014

Έκλεβαν μηχανάκια

4CC43720A03DD5D57E95BA6C83A6D559
Τουλάχιστον 10 κλοπές δικύκλων στο Αγρίνιο εξιχνίασε η Ασφάλεια, που συνεχίζει την έρευνα. Δράστες δυο νεαροί απ’ τη Ματαράγκα.....

Στην εξάρθρωση κυκλώματος που τους τελευταίους μήνες είχε βάλει στο τα στόχαστρο μηχανάκια στην ευρύτερη περιοχή του Αγρινίου προχωρά η τοπική αστυνομία, η οποία και έκανε χθες την αρχή, συλλαμβάνοντας πρώτα έναν 33χρονο και αμέσως μετά τον 28χρονο συνεργό του.
Οι δυο νεαροί απ’ τη Ματαράγκα θα αντιμετωπίσουν την κατηγορία των κατ’ επάγγελμα και κατ’ εξακολούθηση διακεκριμένων κλοπών, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες του agrinioreport.com, από τις 14 Μαρτίου μέχρι χθες φέρονται να έχουν κλέψει τουλάχιστον 10 μηχανάκια.
Η Ασφάλεια Αγρινίου συνεχίζει την προανάκριση, προκειμένου να διαπιστωθεί αν οι συλληφθέντες εμπλέκονται και σε άλλες αξιόποινες πράξεις, ενώ ταυτόχρονα ερευνά και το που κατέληγαν τα δίκυκλα που έκλεβαν… Όλες οι ενδείξεις συγκλίνουν ότι τα μηχανάκια διαλύονταν για να αφαιρεθούν επαναχρησιμοποιηθούν τα ανταλλακτικά. Να σημειωθεί ότι όσα δίκυκλα βρέθηκαν, αποδόθηκαν ήδη στους παθόντες.

agrinioreport.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο