Τετάρτη 13 Αυγούστου 2014

26ό Ράλλυ Ιονίου: Λαμπρή τελετή λήξης και απονομής επάθλων στον Αστακό




       Mε μια λαμπρή Τελετή Λήξης στο φιλόξενο Αστακό, που διοργάνωσε ο Ναυτικός όμιλος Αστακού (ΝΑΟΑΣ), όπου έγινε και η απονομή των επάθλων στους νικητές, τη Δευτέρα 11 Αυγούστου το βράδυ,  έπεσε η αυλαία το 26ου Ράλλυ Ιονίου.
     Η απονομή επάθλων ξεκίνησε με τον χαιρετισμό της προέδρου του ΝΑΟΑΣ Πανωραίας Πανταζή και του νεοεκλεγέντα Δημάρχου Ξηρομέρου Γαλούνη Ερωτόκριτου.

ΝΑΟΑΣ: Ευχαριστίες!!
    Το ΔΣ του ΝΑΟΑΣ ευχαριστεί θερμά όλους όσους τους τίμησαν με την παρουσία τους και ιδιαίτερα:
-Τον Αντιπεριφερειάρχη Δυτικής Ελλαδας, κ. Υφαντή Νικόλαο, τους Νεοεκλεγέντες Δημαρχους Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου: κ. Καραπάνο Νικόλαο, Αγρινίου: Παπαναστασίου Γεώργιο, Ακτίου Βόνιτσας: κ. Αποστολάκη Γεώργιο και Ξηρομέρου κ. Γαλούνη Ερωτόκριτο, επίσης ευχαριστούμε τον κυβερνήτη ΤΠΚ ‘’ΒΟΤΣΗΣ’’ Πλωτάρχη  Ι. ΛΥΔΑΚΟ ΠΝ.......


-Τον Λιμενάρχη Μεσολογγίου Πλωτάρχη ΛΣ Σακιριανό Ιωάννη, 
-τον πρόεδρο του λιμενικού ταμείου Μεσολογγιου κ. Τελώνη Γεώργιο,
-Τον Λιμενοσταθμάρχη Αστακού, Ανθυπασπιστή ΛΣ Σουφλή Αθανάσιο,
-Τον πρόεδρο της ΕΑΣ Αγρινιου κ. Κουτσουπια Θωμά,
-Τον Γενικό Επιθεωρητή Υγείας κ. Ευαγγελάτο Σταύρο,
-Τους διοργανωτές της 26ης ΔΙΕ για την εμπιστοσύνη που μας έδειξαν, κάνοντας μας συνδιοργανωτες και αναθέτοντας μας την τελετή λήξης. 
      Και τον Χορηγό για την τελετή λήξης της 26η ΔΙΕ ΑΠΟΣΤΟΛΟ Ν. ΠΑΝΤΑΖΗ
       Το ΔΣ του ΝΑΟΑΣ εύχεται καλό ταξίδι επιστροφής  στα πληρώματα των σκαφών.

     Το 26ό Ράλλυ Ιονίου ανήκει πλέον στο παρελθόν, αλλά όλοι οι ιστιοπλόοι που συμμετείχαν, μετά τις έντονες και συναρπαστικές στιγμές που έζησαν ανανέωσαν το ραντεβού τους για του χρόνου και την επόμενη διοργάνωση, από την οποία είναι σίγουρο ότι δεν θα λείψει κανείς!
      Να τονίσουμε επίσης για μια ακόμα φορά ότι η σημαντικότατη αυτή εκδήλωση δεν θα γινόταν ποτέ, αν δεν υπήρχε ο ΝΑΟΑΣ (Ναυτικός Όμιλος Αστακού), ο οποίος χάριν της δυναμικής του εξασφάλισε αυτή τη διοργάνωση για τον Αστακό, η οποία προσφέρει πολλά στην ανάπτυξη του τουρισμού και στην προβολή του τόπου μας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο