Πέμπτη 24 Ιουλίου 2014

Από το Αγρίνιο ο ψαροντουφεκάς που αγνοούνταν στη Λευκάδα – Βρέθηκε σώος

      Βρέθηκε νωρίτερα σήμερα σε θαλάσσια περιοχή κοντά στο Δεσίμι της Λευκάδας ο ψαροντουφεκάς που αγνοούνταν από χθες.
    Ο άνδρας, που όπως έγινε  γνωστό κατάγεται από το Αγρίνιο, δεν είχε δώσει σημεία ζωής από χθες το απόγευμα, όταν στην περιοχή επικρατούσε κακοκαιρία. Πληροφορίες αναφέρουν πως είχε αφήσει το αυτοκίνητό  του στο Δεσίμι και από εκεί με κανό απομακρύνθηκε για να κάνει ψαροντούφεκο, όπου τον βρήκε η κακοκαιρία και η νύχτα. Τελικά όπως φαίνεται είχε βρει κάποιο ασφαλές σημείο όπου διανυκτέρευσε  και το ελικόπτερο, που τον αναζητούσε,  τον εντόπισε το πρωί.
Ο Αγρινιώτης ψαροντουφεκάς μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο από το  Νυδρί στο νοσοκομείο της Λευκάδας και πέραν της εξάντλησής του δεν αντιμετωπίζει άλλο πρόβλημα υγείας ..........



H ANAKOIΝΩΣΗ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ
Ενημερώθηκαν, βραδινές ώρες χθες, η Λιμενικές Αρχές Λευκάδας, Νυδρίου και Πρέβεζας για περιστατικό αγνοούμενου 32χρονου υποβρύχιου αλιέα στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ ν. Σκορπιού και ν. Μεγανησίου.
Άμεσα από τις ανωτέρω Λιμενικές Αρχές ξεκίνησαν έρευνες εντοπισμού του, δια ξηράς από περιπολικό όχημα Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ. και δια θαλάσσης, από τρία (03) πλωτά περιπολικά σκάφη Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. Στις έρευνες συνέδραμαν τα Τ/Χ σκάφη “ΠΑΣΙΟΝ ΦΟΡ ΜΠΛΟΥ” Λ.Λ. 1834 και “ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ” Τ.Θ. 93 καθώς και το Ε/Γ-Τ/Ρ “ΠΑΝΑΓΙΑ” Ν.Λ. 320.
Ο 32χρονος εντοπίστηκε  σώος, πρωινές ώρες σήμερα, από πλωτό περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., το οποίο τον μετέφερε στο Λιμένα Νυδρίου, απ” όπου και διεκομίσθη με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκάδας για περαιτέρω εξετάσεις.

http://www.agriniopress.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο