Τετάρτη 2 Ιουλίου 2014

ΕΠΣ Αιτωλ/νίας: Στηρίζει Παπαχρήστο ο Αποστόλης Πανταζής

     
     Δήλωση – παρέμβαση που έχει τη δική της βαρύτητα για το μέλλον του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου στην περιοχή, έκανε σήμερα ο επιχειρηματίας και βασικός χρηματοδότης των ομάδων του Αστακού Αποστόλης Πανταζής.
     Η δήλωση του κ. Πανταζή: «Το τελευταίο διάστημα ασχολούμαι ενεργά με τα αθλητικά δρώμενα της περιοχής του Αστακού. Βασικό μου μέλημα είναι να βοηθήσω τους νέους της περιοχής και όχι μόνο  να έρθουν κοντά στον αθλητισμό  και να τον  αγαπήσουν. Έτσι βρίσκομαι δίπλα σε κάθε προσπάθεια που γίνεται. Φέτος ευτυχίσαμε να δούμε για πρώτη φορά στην ιστορία του τον Αίολο Αστακού να αναδεικνύεται η κορυφαία ομάδα στην Α΄ ΕΣΚΑΒΔΕ και να πανηγυρίζει την άνοδο της στην Γ' Εθνική......



    Επίσης την τρέχουσα περίοδο η νεοϊδρυθείσα ομάδα της Αναγέννησης Αστακού  (Α.Γ.Σ Αστακού) κάνοντας τα πρώτα της ποδοσφαιρικά βήματα κατέκτησε την 1η θέση στον Γ΄ όμιλο της 3ης κατηγορίας της ΕΠΣΑ και ανήλθε στην Β” κατηγορία. Με την ευκαιρία της εκλογής του νέου Δ.Σ. στον Ηρακλή Αστακού χαιρετίζω και εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία στην προσπάθειά τους.
     Ενόψει των επερχόμενων εκλογών στην Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αιτ/νιας (ΕΠΣΑ) και έχοντας προσωπικά διαπιστώσει την λειτουργία και την οργάνωση των τοπικών πρωταθλημάτων δηλώνω την αμέριστη συμπαράσταση μου στην διοίκηση της Ένωσης και προσωπικά στον πρόεδρο της κο Τάκη Παπαχρήστο. 
     Είναι ένα Διοικητικό Συμβούλιο που αποτελείται από νέους ανθρώπους με πάθος για το ποδόσφαιρο, με  ενεργή και ουσιαστική συμμέτοχη σε αυτό.
    Επίσης ο πρόεδρος της Ένωσης είναι ένας καταξιωμένος άνθρωπος στον χώρο του τοπικού ποδοσφαίρου με σημαντική προσφορά και παρουσία.  Είμαι απόλυτα σίγουρος ότι τα ποδοσφαιρικά σωματεία του νομού μας  θα ανανεώσουν την εμπιστοσύνη τους στην παρούσα διοίκηση της ΕΠΣΑ και το τοπικό μας ποδόσφαιρο θα συνεχίσει την ανοδική πορεία των τελευταίων χρόνων.».

http://www.agriniopress.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο