Τετάρτη 2 Ιουλίου 2014

Προβλήματα καθημερινότητας στον Μύτικα απαιτούν λύσεις.

Το καλοκαίρι έχει μπει για τα καλά και στον Μύτικα οι επισκέπτες έχουν αρχίσει να έρχονται με τα Σαββατοκύριακα να βλέπουμε πλέον αρκετό κόσμο. Εμείς με αυτό το κείμενο θέλουμε να επιστήσουμε την προσοχή της δημοτικής αρχής στην αντιμετώπιση μερικών προβλημάτων καθημερινότητας, τα οποία μας επισημαίνουν οι συνδημότες μας, αλλά και εμείς οι ίδιοι εντοπίζουμε.......

Λειτουργία πεζοδρόμου (μάθαμε ότι από σήμερα ξεκινά), φώτα ασφαλείας στο βουλιαγμένο κομμάτι του λιμανιού (εδώ προσοχή), καθαριότητα, φώτα στον κεντρικό πεζόδρομο, κόψιμο χόρτων κ.α.
Οι εκλογές τελείωσαν, η ετυμηγορία των δημοτών είναι σεβαστή, αλλά πρέπει να λειτουργήσουμε. Αυτό λένε και απαιτούν όλοι οι δημότες.

mytikaspress.

2 σχόλια:

  1. ΣΥΓΝΩΜΗ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΥΠΑΡΧΕΙ;ΑΝ ΝΑΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙ;ΑΝ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ ΤΟΤΕ ΛΟΓΙΚΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΗΓΕ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΠΑΝΤΩΣ ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ασ μας πουν αυτοι που ηθελαν να ξανα βγαλουν την απερχομενη Δημοτικη αρχη μεχρι σημερα ειναι απων σε ολα
    μας εχουν εγκαταλειψει και ηθελαν να παρουν και την αλυζια που εμεις δεν τους γνωριζουμε !!!!!!!!! γιατι?δεν πατησαν το ποδι τους ποτε εδω μονον για τους ψηφους ηρθαν αλλα ο κοσμος εχει αισθητηριο !! τοσα χρηματα σπαταληθηκαν για τις εκλογες τωρα δεν εχουν να παρουν πετρελαιο εμ τα φαγανε ολα δεν αφησανε τιποτα στον δημο καιρος να φυγουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο