Παρασκευή 4 Ιουλίου 2014

Εχασε την ζωή του 27χρονος κολυμβητής στην παραλία Διόνι Οινιαδών


     Στην παραλία Διόνι  Οινιαδών σήμερα το απόγευμα έχασε την ζωή του 27χρονος κολυμβητής. Με άλλους δύο φίλους του παρέα κολυμπούσαν οταν κάποια στιγμή γύρισε και είπε οτι δεν έχει δυνάμεις να βγει στην παραλία
       Ο δεύτερος της παρέας προσπάθησε να τον βοηθήσει αλλά λόγω που είχε κύματα και η περιοχή όπως λένε οι ντόπιοι έχει πολλά και δυνατά ρεύματα δεν κατάφερε να τον τραβήξει προς την ξηρά και κινδύνεψε και ο ίδιος.
     Ο τρίτος της παρέας όσο τα δυο νεα παιδιά πάλευαν για να βγούν στην ξηρά φώναξε και άλλους λουόμενους για βοήθεια. Οταν έφτασαν στο σημείο της παραλίας βρήκαν τον δεύτερο της παρέας να προσπαθεί να δεί που βρίσκεται ο φιλος του........



     Λουόμενοι προσπαθούσαν να εντοπίσουν  μέσα στην θάλασσα  τον 27χρονο και παράλληλα ειδοποίησαν το Λιμενικό. Απο οτι γνωρίζουμε το Λιμεναρχείο Μεσολογγίου ενημέρωσε τον θάλαμο επιχειρήσεων  και ειδοποίησε ιδιωτικά αλιευτικά στην περιοχή για βοήθεια μέχρι να φτάσει το σκάφος του λιμενικού απο το Μεσολόγγι.
     Μετά απο 45 λεπτά περίπου αναζήτησης του νεαρού τελικά κάποιος τον εντόπισε και αμέσως τον έβγαλαν στην παραλία όπου προσπάθησαν με μαλάξεις να του προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες.
     Το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ απο το νοσοκομείο Μεσολογγίου έφτασε στο σημείο όπου παρέλαβε τον 27χρονο και τον μετέφερε στο Μεσολόγγι όπου όπως μας είπαν οι γιατροί ο νεαρός έφτασε χωρίς να έχει παλμούς και θα τον μεταφέρουν για νεκροψία στην Πάτρα να διαπιστωθεί η αιτία θανάτου.
    Τα 38χλμ απόσταση απο το Μεσολόγγι οδικός,σε ενα δρόμο κατεστραμμένο χωρίς σήμανση η αιτία καθυστέρησης του  ασθενοφόρου παρόλο που ειδοποιήθηκε απο την  στιγμή που βρέθηκε ο νεαρός.     Μια θαυμάσια παραλία η οποία όμως η πρόσβαση της είναι πολύ δύσκολη ακόμη και για αυτούς που θέλουν να προσφέρουν βοήθεια.
    Να σημειώσουμε οτιι το σκάφος του λιμενικού ξεκίνησε απο το Μεσολόγγι σε ενα τέταρτο απο την στιγμή που ειδοποιήθηκαν για το περιστατικό και αντιμετώπισε καιρό 7 μποφόρ μέχρι να φτάσει στην παραλία.
    Επίσης στην παραλία έφτασαν 2 περιπολικά του τμήματος Αιτωλικού, δυο περιπολικά του λιμενικού απο Αστακό και Αιτωλικό όπως επίσης και η ομάδα ΟΠΚΕ της αστυνομικής διεύθυνσης Αιτωλίας για να βοηθήσουν στην ανεύρεση του άτυχου νέου.
     Το πρωί υπήρχε και άλλο ενα περιστατικό με 60χρονη στην παραλία Τουρλίδα Μεσολογγίου η οποία έχει μεταφερθεί σε ειδική μονάδα στην Τρίπολη.

http://www.onairnews.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο