Τετάρτη 30 Ιουλίου 2014

Στρογγυλοβούνι: Αλλαγές στο Πρόγραμμα καλοκαιρινών εκδηλώσεων 2014


Ο Σύλλογος  Στρογγυλοβουνιωτών,έπειτα από συμβούλιο το οποίο συγκάλεσαν τα μέλη του για το σκοπό αυτό,αποφάσισε και όρισε το πρόγραμμα των καλοκαιρινών εκδηλώσεων του χωριού μας για το 2014 με αλλαγές όσον αφορά το καθιερωμένο πατροπαράδοτο γλέντι......
Φέτος δεν θα πραγματοποιηθεί το ετήσιο γλέντι με ορχήστρα,αλλά αντί αυτού θα υπάρξει αντάμωμα των Απανταχού Στρογγυλοβουνιωτών με τα παραδοσιακά καζάνια στις 14 Αυγούστου.Ο λόγος που δεν θα πραγματοποιηθεί το γλέντι είναι το βαρύ πένθος που σκέπασε φέτος το χωριό μας. Ωστόσο,η εκδρομή και η πεζοπορία θα πραγματοποιηθούν κανονικά.
Η πεζοπορία θα λάβει χώρα στις 11 Αυγούστου,ημέρα Δευτέραστον ποταμό Αχελώο.
 Η εκδρομή θα πραγματοποιηθεί επίσης κανονικά στις 9 Αυγούστου,ημέρα Σάββατο. Φετινός προορισμός  θα είναι το Ζάλογγο και τα Σύβοτα,ενώ θα πραγματοποιηθεί και επίσκεψη στο Νεκρομαντείο.Η τιμή της εκδρομής ορίστηκε στα 25 ευρώ,ενώ για λόγους διευκόλυνσης και αποφυγής παρεξηγήσεων,θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας στις κρατημένες θέσεις.
Φέτος,και για πρώτη φορά θα πραγματοποιηθεί προβολή του ιστορικού αρχείου του χωριού μας,μέσω βίντεο-προβολέα.Μέσα από το προσωπικό αρχείο της εφημερίδας του συλλόγου μας θα ζωντανέψουν μορφές του χωριού μας που εδώ και πολλά χρόνια δεν βρίσκονται στη ζωή.Κάθε συγχωριανός μας θα μπορέσει να ξαναδεί και να θυμηθεί δικά του άτομα σε πολλές στιγμές της καθημερινότητας τους.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο