Τετάρτη 18 Ιουνίου 2014

Χωρίς Γιατρό οι Φυτείες

         Από τις 30 Μαΐου έχει να επισκεφθεί το περιφερειακό ιατρείο Φυτειών  γιατρός και οι πολίτες και κυρίως οι ηλικιωμένοι αντιμετωπίζουν πρόβλημα με την συνταγογράφηση των φάρμακων τους.
       Το περιφερειακό ιατρείο Φυτειών ανήκει διοικητικά στο Γ.Ν. Αγρινίου και η γιατρός που κατέχει την θέση βρίσκεται σε άδεια και θα επιστρέψει περί τα τέλη Αυγούστου. Το γεγονός αυτό έχει προκαλέσει θα λέγαμε ένα κενό και άμεσα πρέπει να καλυφθεί καθώς διανύουμε τους καλοκαιρινούς μήνες και οι ανάγκες των πολιτών είναι πολλές και φυσικά των ηλικιωμένων........




    Η εξέλιξη αυτή έχει προκαλέσει όπως αναμενόταν αντιδράσεις από τους κατοίκους των Φυτειών που ζητάνε να λυθεί άμεσα το πρόβλημα του Γιατρού.

18 σχόλια:

  1. pou einai o giatros pou erxotan proeklogika kai stin sinexeia politeutike?mallon teliosan oi ekloges, pou einai h proeklogiki pronia kai h agapi tis ntinas gia tous xiromertes? mallon teliose meta tin min eklogitis, pou einai o galounis pou ebaze prota ton politi me tin episkepsi tou pantazi ston upourgo ugeias xoris kamia anafora stis futeies? mallon ton skopo tou ton petixe kai erxete h allazonia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εδώ είναι χωρίς γιατρούς το Νοσοκομείο Αγρινίου και Μεσολογγίου θα έχουν οι Φυτείες;
    Οι πολιτικοί μας είναι όλοι Ανάξιοι να περνάνε από τα χωριά μας και τις πολιτείες του Νομού.
    Δεν κάνουν ούτε για να διευθύνουν κυλικείο σχολείου όχι να διευθύνουν ένα ολόκληρο Νομό.
    Και όμως ο λαός τους ψηφίζει τους γλύφει για μια 8μηνη δουλειά των 350 ευρώ.
    Αυτοί είμαστε. Ένας λαός του βολέματος της λαμογιάς και της αραχτής με την φραπεδιά ή τον φρεντο καπουτσίνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θα το λυσει και αυτο ο γαλουνης,αφου σας βρηκε δουλειες,σας λειτουργησε το τοεβ,μενει να ενεργησει για το σχολειο και τον ιατρο.,.μπεεεε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. πολλά θέλετε λεω εγώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Προς τον ΑΝΩΝΥΜΟ (18/06/14 09:40)
    Στο περιφερειακό ιατρείο Φυτειών βρέθηκα σαν επισκέπτης ιατρός για διάστημα δύο μηνών ,ανελλιπώς κάθε Παρασκευή εξυπηρετώντας τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής.Εκεί βρέθηκα ύστερα από ενέργειες της Αντιδημάρχου κας Κολοβού και του συζύγου της ταξίαρχο Κολοβό και του Διοικητή του Νοσοκομείου Αγρινίου κου Βλάχου.Συμφώνησα στα προβλεπόμενα ρεπώ μου να εργάζομαι μέχρι το πέρας της άδειας κυήσεως και λοχείας της μόνιμης ιατρού (έληξε τον Ιούνιο).Στο διάστημα αυτό με γνώμονα την στοιχειώθη ιατρική κάλυψη και εξυπηρέτηση των ασθενών και κυρίως των ευπαθών ομάδων(υπερήλικες,κατακεκλημένοι,ασθενείς τελικού σταδίου) υπερέβαλα εαυτό να ανταποκριθώ.Στο σημείο αυτό θέλω να ευχαριστήσω για την άριστη συνεργασία και την αρωγή τους το προσωπικό του Δήμου κο Παπαστάθη Χαρίλαο,κα Σωτηρίου Γεωργία και την κα Καρανίκα Σοφία που ακούραστα συνδράμανε στο δύσκολο έργο της ιατρικής φροντίδας.Παράλληλα,συγχαρητήρια αξίζουν στα στελέχη του προγράμματος "Βοήθεια στο Σπίτι".Δυστυχώς,λόγω έλλειψης προσωπικού στο Κέντρο Υγείας Αστακού μου ζητήθηκε να κάνω πρωϊνές βάρδιες και εκεί,πέραν τον εφημεριών.Σημειωτέον,το Περιφερειακό Ιατρείο Φυτειών υπάγεται στο Κέντρο Υγείας Κατούνας(ανήκει σε διαφορετικό υγειονομικό οργανισμό από το ΚΥ Αστακού),στο Νοσοκομείο Αγρινίου την 6η Υγειονομική Περιφέρεια και το Υπουργείο.Βεβαίως και ο Δήμος και τα θεσμικά του όργανα έχουν ευθύνη έναντι των δημοτών να προασπίζουν το κοινό καλό και σε θέματα όπως η Υγεία και η Παιδεία να είναι ανυποχώρητοι και να διεκδικούν άκοπα,όσο δύσκολο και αν είναι αυτό.Να ξέρεις δύναμη έχεις και εσύ και διαχειριστική ισχύ αν επώνυμα βγεις και διεκδικήσεις μαζί με τους υπόλοιπους,μαζί με μας.
    Με εκτίμηση
    Τριανταφυλλάκης Ιωάννης
    Επιμελητής Β΄ ΠΙ Μαχαιράς-ΚΥ Αστακού

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Απαιτούμε μερικές εξηγήσεις
    1)γιατι ενώ το περιφερειακό ιατρείο των Φυτειων ανήκει στο Αγρίνιο καλύφθηκε απο το ΚΥΑστακου;
    Ποιος έδωσε άδεια να απασχολείται γιατρός του ΚΥΑστακου τη στιγμή που δεν έβγαιναν οι εφημερίες;
    2)Ο κ.Τριανταφυλλακης που πήγαινε στις Φυτειες γιατι σταμάτησε αμέσως μετά τις εκλογες;Για πόσο διάστημα είχε αποσπασθεί στις Φυτειες;Αποσπάστηκε επίσημα η μόνος του ανέλαβε αυτη την υποχρέωση;
    3)Το επάγγελμα του γιατρού απο τα πιο ταλαιπωρημένα στη περιοχή μας,προσφέρεται ναι η όχι για εξυπηρέτηση προσωπικών σχεδίων;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ντινα και μετα γαλουνης..η ερημοποιησει του ξηρομερου συνεχιζετε,μν σκουζετε ειστε υπευθυνοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κυριε μαντζαρη πιστευετε πως η υγεια ειν υποθεση μονο των αστακιωτων?κυριε μαντζαρη σας ενοχλει που ειχαν οι φυτειες παρανομο γιατρο,ειχαν γιατρο ομως κυριε μαντζαρη,εστω και για ψηφοθηρικους λογους..ΚΥΡΙΕ ΜΑΝΤΖΑΡΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΛΙΒΟΜΑΙ ΠΟΥ ΣΥΜΠΟΡΕΥΘΗΚΑ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ.ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΕ ΛΕΠΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΟΠΩΣ Η ΥΓΕΙΑ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ,Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΣΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΜΕΑ ΓΙΝΕΤΕ ΜΕ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ.
    Υ.Γ...Η ΜΑΧΑΛΑ ΕΝΑ ΧΩΡΙΟ ΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΗΛΙΚΙΟΜΕΝΟΥΣ,ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑΤΡΟ,ΟΠΟΤΕ ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΣΤΑΝ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΗ ΝΤΙΝΑ ΚΑΙ ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΜΕ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΠΙΚΟ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟ ΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΕΚΔΗΚΗΣΟΥΜΕ,ΑΥΤΕΣ ΗΤΑΝ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΤΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΟΤΑΝ ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ,ΑΛΛΑΞΕ ΚΑΤΙ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. πριν τους 2 μηνες πιος ερχοταν?
    αν ερχοταν αλλος γιατι αλλαξε πριν τις εκλογες?
    μπεεεεε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Κε Μάτζαρη
    1)την άδεια την έδωσε ο Διοικητής του Νοσοκομείου Αγρινίου κος Βλάχος(πλέον τα δύο Νοσοκομεία του Νομού μας έχουν έναν Διοικητή)
    2)Μετά τις εκλογές επισκέφτηκα και πάλι το Περιφερειακό Ιατρείο Φυτειών και πρόθεση μου ήταν να συνεχίσω.Δυστυχώς,με την έλλειψη προσωπικού στο ΚΥ Αστακού με ευθύνη του Διευθυντή αποσπάσθηκα στο ΚΥ.
    3)Επάγγελμα κάνετε εσείς ...κάποιοι άλλοι κάνουν λειτούργημα.Τα τρία τελευταία χρόνια οι συνάδερφοί μου και γω ξεπερνώντας το πλαφόν εφημερεύουμε για να καλύψουμε τις υγειονομικές ανάγκες της ευρύτερης περιοχής.Πολλές φορές το κράτος αφήνει απλήρωτους ιατρούς και αυτοί συνεχίζουν να είναι παρόντες (είτε έχουν,είτε δεν έχουν βάρδια).Αυτά και άλλα πολλά διαχωρίζουν το επάγγελμα από το λειτούργημα.Στην περίπτωση του ΠΙ Φυτειών,όπως στο παρελθόν στο ΠΙ Αρχοντοχωρίου(όταν υπήρχε πρόβλημα ιατρικής κάλυψης της περιοχής με ενέργειες του νεοεκλεγέντος Δημάρχου κου Γαλούνη και του πρώην Διοικητή Μεσολογγίου κου Πεφάνη)μου ζητήθηκε να βοηθήσω προσωρινά τους πολίτες των τοπικών κοινοτήτων(όχι με δικιά μου πρωτοβουλία).Αν πιστεύετε οτι ήταν λάθος τότε περιμένω τις άμεσες ενέργειές σας για την λύση του προβλήματος της έλλειψης ιατρικού και παραιατρικού προσωπικού στον Δήμο μας.Τέλος,προσφέρθηκα να καλύπτω το ΠΙ Φυτειών ως τον Ιούνιο(που θα επέστρεφε η μόνιμη ιατρός του ιατρείου).Οι εκλογές δεν παίζουν ρόλο στο τρόπο που ασκώ την ιατρική και σεις θεωρούσα οτι είστε από τα άτομα που μπορούσαν να το αντιληφθούν αυτό.
    Πάντως ,αν έχετε άλλες απαιτήσεις και απορίες ευχαρίστως να σας τις λύσω.

    Φιλικά
    Τριανταφυλλάκης Ιωάννης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΠΡΟΣ Κ ΑΛΕΥΘΕΡΙΟ ΜΑΝΤΖΑΡΗ
    ΠΕΡΑΝ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ Κ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑΚΗ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΩ ΠΡΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΠΟΨΗ.
    ΤΟ ΚΥ ΚΑΤΟΥΝΑΣ ΠΟΥ ΥΠΑΓΟΝΤΑΙ ΟΙ ΦΥΤΕΙΕΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ. ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ, ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΛΥΣΗ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.ΑΥΤΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 1,5 ΧΡΟΝΟ. ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ, ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΠΟΥ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΜΟΥ ΣΤΗ ΔΕ ΦΥΤΕΙΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΟΧΙ ΕΣΕΙΣ, ΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΝ Η ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΓΙΑΤΡΟΥ ΦΥΤΕΙΩΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΔΕΙΑ ΛΟΧΕΙΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΣ ΙΟΥΛΙΟΥ ΤΡΕΧΟΝΤΟΣ ΕΤΟΥΣ, ΔΙΑ ΜΕΣΟΥ ΠΙΕΣΗΣ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΔΙΟΙΚΗΤΩΝ ΝΟΚΟΚΟΜΕΙΩΝ ΑΓΡΙΝΙΟΥ-ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ- ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟ ΚΑΙ ΚΥ ΑΜΦΙΛΟΧΙΑΣ . ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΑΦΟΥ ΑΛΛΟΙ ΔΥΟ ΓΙΑΤΡΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΧΟΝΤΑΝ ΣΤΗ ΚΑΤΟΥΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΑΝ ΒΟΗΘΗΣΕ ΤΟ ΚΥ ΥΓΕΙΑΣ ΑΣΤΑΚΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ Κ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑΚΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ. ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΜΑΙΟΥ ΑΠΟΧΩΡΗΣΑΝ ΔΥΟ ΑΓΡΟΤΙΚΟΙ ΙΑΤΡΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΥ ΑΣΤΑΚΟΥ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΜΗ ΜΠΟΡΕΙ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΟΥΤΕ ΤΟ ΚΥ ΑΣΤΑΚΟΥ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΥ ΥΓΕΙΑΣ ΜΥΤΙΚΑ-ΑΣΤΑΚΟΥ -ΑΜΦΙΛΟΧΙΑΣ ΚΑΙ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΡΑΓΙΚΕΣ ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ ΓΙΑΤΡΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΑΛΛΗΛΟΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΕΦΗΜΕΡΙΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΣΠΑΣΕΙΣ. ΤΟ ΚΥ ΚΑΤΟΥΝΑΣ ΘΑ ΔΙΑΘΕΣΕΙ ΓΙΑΤΡΟ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΤΕΤΑΡΤΗ 25 ΙΟΥΝΙΟΥ. ΝΑ ΕΥΧΗΘΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΘΕΙ Η ΓΙΑΤΡΟΣ ΤΩΝ ΦΥΤΕΙΩΝ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ. ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΣΤΙΣ ΦΥΤΕΙΕΣ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ 1,5 ΧΡΟΝΟ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

    ΕΥΘΥΜΙΑ ΚΟΛΟΒΟΥ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Φίλε 8:44 επειδη εισαι μάλλον απο το χωριο μας ξερεις πολυ καλα οτι ο τελαυταίο 1,5 χρονο, μετα την αδεια της γιατρινας, περασαν πολλοι γιατροί για ενα η δυο τρεις μηνες ο καθενας αναλογα με τις ενέργειες και επισκέψεις της Ευθυμίας στον Διευθυντη του Νοσοκομειου Αγρινιου ΚΥ Κατούνας , Αμφιλοχίας , Αστακού. Ήρθε γιατρός ακόμα και απο το Ανοιξιάτικο βάλτου για λίγο καιρό για να υπάρχει υγειονομικη κάλυψη στο χωριό... Θυμάσαι ίσως και την κα Προβατάκη που με πολλές πιέσεις της αντιδημάρχου έστελνε η Αμφιλοχία στο χωριό. Και αυτή παραιτήθηκε. Η ευθύνη είναι του Υπουργείου Υγείας και Νοσοκομείων και όχι των δήμων ..αν δεν ξέρεις, αλλά δεν μπορει να μη έβλεπες τις εβδομαδιαιες ανακοινώσεις για μία ή δύο ή και τρείς φορές έλευση γιατρού στο χωριό. Όλα τα ξέρεις αλλά τι να γράψεις....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Οι συριζάτοι δεν παίζονται. Μόνοι τους τα γράφουν, μόνοι τους τα καταλαβαίνουν και μόνοι τους έμειναν μετά τις εκλογές. Ο λαός δεν τρώει κουτόχορτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΚΑΛΑ ΛΕΦΤΕΡ ΤΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΑΥΤΑ Π ΓΡΑΦΣ Ή ΣΟ ΡΧΟΝΤΑΙ ΕΤΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Προς 7.33
    Εμείς κινούμαστε θεσμικά,συνεπως παρανομίες νόμιμες δεν υπαρχουν.Στην αντιπολίτευση μας κατατάξαν οι δημότες,άρα αντιπολίτευση θα ασκήσουμε.Η πορεία μας πάντως δεν θα εξαρτηθεί απο τη στάση της κ.Κουμανδρακη,της οποίας ο συνδυασμός αν θέλετε τη γνώμη μου θα διαλυθεί στα εξ ων συνετέθη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Κύριε Τριανταφυλλακη
    Μετά και τις εξηγήσεις που δώσατε,για όσους γνωρίζουν να διαβάζουν πίσω απο τις γραμμές,ειναι φανερή η μεθόδευση που έγινε για να αποσπάστειτε προεκλογικά στο ιατρείο των Φυτειων.
    Με ρωτάτε αν κάνατε λάθος.Αν πράγματι αναζητάτε απάντηση θα σας πω οτι και λάθος σας συμβούλευσαν και λάθος αποφασίσατε να αποσπαστειτε.
    Οι λόγοι που κάνατε λάθος ειναι πολλοί και δεν θα σας μιλήσω για τη γυναίκα του καισαρα και αλλά ηχηρά παρόμοια,αλλά οτι τα προβλήματα αυτού του είδους λύνονται θεσμικά και οχι με προσωπικές εκδουλευσεις που συνήθως διαιωνίζουν το προβλημα(βρίσκουν οι υπεύθυνοι κάποιον πρόθυμο και μπαλωνουν αντί να λύνουν το προβλημα)δημιουργώντας παράλληλα παρεξηγήσεις σαν κι αυτη.
    Η πίεση βάσει σχεδίου εκ μέρους του Δ.Ξηρομερου(ως σώμα κι οχι οι αναιμικες πλην φιλότιμες παρεμβάσεις της αντιδημάρχου Φυτειων),η παρέμβαση συλλόγων,προσώπων με επιρροή στην τοπική και κεντρική κοινωνική και πολιτικη σκηνη(ο κ.Πανταζης οταν επισκέφθηκε τον υπουργό για τον θεμα της χορηγίας για το οποίο και τον ευχαριστούμε,έπρεπε να του θέσει επιτακτικά τα προβλήματα υγείας του δημου)η κινητοποίηση των δημοτών ειναι μερικές κινήσεις που μπορούν να δώσουν λύση.
    Η Συμπολιτεια και εγώ εχουμε επίγνωση της θεσεως μας και δεν πρόκειται να εμφανίσουμε συμπτώματα μικρομεγαλισμου.Αυτο δεν σημαινει οτι δεν θα παρεμβαίνουμε επειδή καποιοι,δεν αναφέρομαι σε σας,ζοριζονται.Αλλωστε οπως διαμορφώνεται το μετεκλογικό πεδίο για τη Συμπολιτεια υπαρχει πεδίο δράσης λαμπρό για δημιουργική αντιπολίτευση.
    Είμασταν οι μόνοι που κάναμε παρεμβάσεις και σε τοπικό και σε κεντρικό επίπεδο για το ΚΥ του Μυτικα με αναφορές στο υπουργείο Υγείας.
    Μόνο εμεις πριν και κατα την διάρκεια της προεκλογικής περιοδου προσπαθήσαμε να επαναφέρουμε το δημόσιο διάλογο σε πρωτο επίπεδο κι οχι τη συναλλαγή.
    Επισης για τον Ιούλιο ετοιμάζουμε ημερίδα με θεμα την Υγεια στο Δ.Ξηρομερου όπου θα επαναδιατυπωσουμε τις θέσεις μας και όπου θα κληθούν όλοι οι φορείς για να ενημερωθούν και να ενημερώσουν τους δημότες για το μέλλον των δομών υγείας στο δημο.
    Συμφωνουμε για την προσφορά των ιατρών που προσπαθούν να επιτελέσουν ενα έργο ετσι κι αλλιώς τιτανιο και μάλιστα κατω απο τις συνθήκες που ζούμε τα τελευταία χρονια.Την προσφορά σας δε και την επιστημονική σας υπερεπάρκεια μπορώ μάλιστα αν χρειαστεί να την πιστοποιησω και ενώπιον του θεού.
    Το ερώτημα ομως περι πολιτικής και επαγγέλματος το έθεσα γιατι θεωρούσα κι εγώ οτι είστε απο τα ατομα που δεν τα μπλεκουν αυτα τα δύο.Αλλά το λογοπαίγνιο οτι καποιοι ασκούν λειτουργημα(ποιοι άλλοι,αφήνεται και τον εαυτό σας απέξω;)και εμεις ασκούμε επαγγελμα(ποιοι εμεις,συμπεριλαμβάνομαι κι εγώ μεσα)δεν το καταλαβαίνω και θα σας παρακαλούσα να το επεξηγήσεις.
    Φιλικά
    Ε.Ι.Μαντζαρης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο