Δευτέρα 7 Απριλίου 2014

O Γεροκωστόπουλος Κων/νος (Στρατηγός ε.α.) στηρίζει τον Θύμιο Φερεντίνο υποψήφιο δήμαρχο Ακτίου – Βόνιτσας

      O Δημοτικός σύμβουλος Γεροκωστόπουλος Κωνσταντίνος (Στρατηγός ε.α.), από την Πάλαιρο, ανακοινώνει τη στήριξη του ανεξάρτητου αυτοδιοικητικού συνδυασμού με επικεφαλής τον Θύμιο Φερεντίνο για τον Δήμο Ακτίου – Βόνιτσας.
Αναλυτικά: 

Αγαπητοί συμπολίτες  του δήμου Ακτίου – Βόνιτσας,
      Με πλήρη επίγνωση της ευθύνης μου ως ενεργού δημότη και δημοτικού συμβούλου, παρακολουθώ με ιδιαίτερη προσοχή και έντονο ενδιαφέρον τις προεκλογικές διεργασίες στο δήμο μας.
      Αναζητώ υλοποιήσιμες, στην παρούσα οικονομική συγκυρία προτάσεις, θέσεις και όραμα εκ μέρους των υποψηφίων δημάρχων και δημοτικών παρατάξεων.          Παράλληλα αναζητώ τα πρόσωπα εκείνα που θα έχουν την επάρκεια και ικανότητα εκτέλεσης προγραμμάτων, με αποφασιστικότητα, με αποτελεσματικότητα, με ήθος και καθαρά χέρια........



      Επί δεκαετία τώρα συμμετέχω ενεργά στα κοινά ως δημοτικός σύμβουλος. Διακηρύσσω και μάχομαι για ένα «διαδημοτικό σχέδιο ανάπτυξης και κοινωνικής συνοχής» με βαρύτητα στο γεωργικό, κτηνοτροφικό, τουριστικό και κοινωνικό τομέα. Ένα σχέδιο που θα πρέπει να συμφωνήσουν όλες οι δημοτικές παρατάξεις και να στηρίξουν από κοινού με στόχο τη τοπική ανάπτυξη, τη κοινωνική συνοχή και ανακούφιση των δημοτών από τις συνέπειες της κρίσης. 

     Αγαπητοί συμπολίτες, επιβάλλεται σήμερα περισσότερο από ποτέ η «διαδημοτική ενότητα» και «συστράτευση» όλων, στο μέτρο που αφορά τα δημοτικά δρώμενα.
        Παρακολουθώ τις τελευταίες εβδομάδες τις προσκλήσεις, τις επιστολές και τις συζητήσεις του υποψήφιου δημάρχου κυρίου Φερεντίνου Θύμιου ο οποίος προτείνει τη συμφωνία όλων των υποψηφίων σε ένα ελάχιστο, αλλά κοινά αποδεκτό πρόγραμμα ανάπτυξης και κοινωνικής συνοχής στο δήμο μας. Ένα πρόγραμμα που η όποια δημοτική αρχή προκύψει από τις εκλογές και η όποια αντιπολίτευση, θα δεσμευτούν να υλοποιήσουν και στηρίξουν από κοινού.
       Η πρόταση αυτή και το ήθος από το οποίο εκπορεύεται και με εκφράζουν απόλυτα και έρχονται να επιβεβαιώσουν και τις δικές μου θέσεις για την ανάγκη διαδημοτικής ενότητας και συστράτευσης στον αγώνα της ανάπτυξης που πρέπει να δώσουμε όλοι μαζί στο δήμο. 
    Στον αγώνα αυτόν, στη μάχη αυτή, δηλώνω παρών. 

      Συστρατεύομαι με τον κύριο Φερεντίνο για υλοποίηση του κοινού μας στόχου και καλώ όλους τους δημότες και ιδιαίτερα τη μάχιμη νεολαία, να δώσουμε μαζί από κοινού τον αγώνα της υπέρβασης από το τέλμα του διχασμού, του λαϊκισμού, της αδράνειας και της αρχομανίας.
    Είμαι πεπεισμένος πως «όλοι μαζί μπορούμε», το δικαιούμαστε, το αξίζουμε για μας, για τα παιδιά μας, για το μέλλον του τόπου μας.
      Εύχομαι σε όλους και όλες, καλή επιτυχία στο δίκαιο και έντιμο αγώνα του νέου και ελπιδοφόρου, κατά του παλιού και απαξιωμένου.

Βόνιτσα,  Απρίλιος 2014
Γεροκωστόπουλος Κων/νος (Στρατηγός)
Δημοτικός Σύμβουλος Ακτίου - Βόνιτσας

17 σχόλια:

  1. κολοτουμπας κ ο στρατηγος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. κολοτουμπας κ ο στρατηγος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οπου φυσαει ο ανεμος ειναι αυτος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Στρατηγέ ζαλιστήκαμε από τις κολωτομπες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Και αντιπολιτευση θα μείνεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Και χρειάζονταν να μας το πει ; Από καιρό το ξέραμε. Το ερώτημα είναι γιατί δεν μπήκε στο συνδυασμό. Θα ήταν διαφορετικά. Θα μετρούσε και τις δυνάμεις του που θα στηρίξει το Φερεντίνο. Απέξω...με τι δύναμη θα στηριχθεί η κοινή προσπάθεια. Απο θέση ειδικού συμβούλου ; απορώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Το πολιτικό τέλος του στρατηγού είναι αυτή η υποψηφιότητα. Ο άνθρωπος διψάει για εξουσία αλλά είναι ητοπαθείς και έχει μια μανία με αυτούς που χάνουν. Τον παρομοιάζω με των Λύτρα του Δήμου Ξηρομέρου. Πάντα έχανε και πάντα θα χάνει. Επίσης τα συντρόφια της Νέας Δημοκρατίας θα τον φάνε λάχανο.περαστικα
    Κύριε Γεροκωστόπουλε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ώδινεν όρος και έτεκεν μυν (κοιλοπονούσε το βουνό μα γέννησε ποντίκι)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Και χρειάζονταν να μας το πει ; Από καιρό το ξέραμε. Το ερώτημα είναι γιατί δεν μπήκε στο συνδυασμό. Θα ήταν διαφορετικά. Θα μετρούσε και τις δυνάμεις του που θα στηρίξει το Φερεντίνο. Απέξω...με τι δύναμη θα στηριχθεί η κοινή προσπάθεια. Απο θέση ειδικού συμβούλου ; απορώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Και χρειάζονταν να μας το πει ; Από καιρό το ξέραμε. Το ερώτημα είναι γιατί δεν μπήκε στο συνδυασμό. Θα ήταν διαφορετικά. Θα μετρούσε και τις δυνάμεις του που θα στηρίξει το Φερεντίνο. Απέξω...με τι δύναμη θα στηριχθεί η κοινή προσπάθεια. Απο θέση ειδικού συμβούλου ; απορώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Φίλε 3:29 διευκρίνισε ποιόν Λύτρα εννοείς γιατί υπάρχουν πολλοί και μας μπερδεύεις. Υποθέτω το Γιάννη Λύτρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Προς εκπροσώπους του Αποστολάκη στα μπλόγκ:
    Στενοχωριέστε που ο στρατηγός δεν έβαλε με σας, παρότι του προτείνατε επανειλημμένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αχ ! Στρατηγούλη μου ! Αν (λέω ΑΝ) δεν βγει ο Φερεντίνος, τι θα κάνεις ; Και μη μου πεις ότι η στήριξή σου θα τον βοηθήσει. Σας μάθαμε από τις προηγούμενες εκλογές για την αντιπάθειά σας (ευγενής ο όρος) στον Αποστολάκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΕ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Τι πρόβλημα κι αυτό. Θα ψάξω να βρώ σε τι του φταίει ο Αποστολάκης και σε κάθε εκλογή του πάει κόντρα, στοιχιζόμενος πίσω απ΄ άλλους. Αλλά ξέχασα, έτσι είναι οι στρατηγοί. Μπροστά τα φαντάρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Τι πρόβλημα κι αυτό. Θα ψάξω να βρώ σε τι του φταίει ο Αποστολάκης και σε κάθε εκλογή του πάει κόντρα, στοιχιζόμενος πίσω απ΄ άλλους. Αλλά ξέχασα, έτσι είναι οι στρατηγοί. Μπροστά τα φαντάρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Παπαγαλάκια δεν σας άρεσε έ.τη να κάνουμε παιδιά έτσι είναι χάχα σφαχ ποιος δεν θα θέλει ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΗΓΌ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ.ΤΟΥ ΑΝΤΕ.ΓΕΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο