Σάββατο 19 Απριλίου 2014

Ευχές για καλό Πάσχα από το Ξηρόμεροnews

Καλή ανάσταση και καλό Πάσχα σε όλους. Με Υγεία πάνω απ’ όλα,
ευτυχία, ελπίδα και  όσο μπορούμε αισιοδοξία.
 

Από την ομάδα του Ξηρόμεροnews  ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εσάς που μας κρατάτε πολύ ψηλά στην διαδικτυακή ενημέρωση.

7 σχόλια:

  1. ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΜΑΚΡΟΗΜΕΡΕΥΣΗ.ΑΠΟ ΑΡΧΟΝΤΟΧΩΡΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλή Ανάσταση και κάθε ευτυχία. Πραγματικά προσφέρετε κοινωνικό έργο, γιατί, παρά τις ατέλειές σας (όλοι έχουμε απ΄αυτές), πριν από σας είχαμε μαύρα μεσάνυχτα όσον αφορά την ενημέρωση .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ NEWS ΕΙΝΑΙ ΟΑΣΗ ΣΤΗΝ ΣΑΠΙΛΑ ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΜΑΥΡΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΟΕΚΔΟΤΩΝ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΚΑΝΑΛΑΡΧΩΝ ΚΑΙ ΑΝΟΙΓΕΙ ΔΙΑΥΛΟΥΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΑΠΟΨΕΩΝ ΤΩΝ ΑΠΛΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.
    ΧΡΟΝΙΑ Π0ΛΛΑ
    ΝΕΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΝΩΝΤΑΣ ΝΙΚΑΚΗΣ ΒΟΝΙΤΣΑ20 Απριλίου 2014 στις 4:01 μ.μ.

    ΕΥΧΟΥΜΕ ΥΓΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΦΡΟΝΤΙΖΟΥ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΚΡΑΤΙΕΤΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ ΕΠΙ ΤΟ ΠΛΕΙΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΘΑ ΣΩΘΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΜΕ ΚΑΙ ΤΙ ΑΡΧΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΑΝ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΠΟΥ ΒΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΑΝΩΝΥΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΓΡΑΦΩ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΟΙ ΞΗΡΟΜΕΡΙΤΕΣ ΦΗΜΙΖΩΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΘΗΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΔΡΙΣΜΟ ΤΟΥΣ
    ΤΙ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑΣΑΣ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ . ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ !!

    Η ανασταση να ερθει σε ολων τις καρδιες . η αληθεια και το φως του Κυριου μας , να εξαληψει ολες τις σκιες και τις πικρες .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΧΡΙΣΤΌΣ ανέστη και χρόνια πολλά! Καλή συνέχεια αρκεί να μην λογοκρίνονται οι απόψεις και να δημοσιεύονται...μιλάω εκ πείρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο