Πέμπτη 17 Απριλίου 2014

ΤΟ Ε.Β.Ε.Π. ΕΓΚΑΙΝΙΑΣΕ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΤΟΥ

 
 
Με ανταγωνιστικό πρωτογενή τομέα θα επιτύχουμε αυτάρκεια τροφίμων στην ΕΕ
        Την Τετάρτη 16 Απριλίου 2014, στο Μέγαρο του ΕΒΕΠ, πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιώς για τα εγκαίνια της Επιχειρηματικής Λέσχης του, την οποία ευλόγησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Πειραιώς, κ. κ. Σεραφείμ και παραβρέθηκε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, κ. Γιώργος Ανέστης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, οι δαπάνες εξωραϊσμού, διαμόρφωσης και εξοπλισμού της Λέσχης καλύφθηκαν εξ ολοκλήρου από χορηγίες-προσφορές μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΒΕΠ και άλλων επιχειρηματιών και έτσι δεν επιβαρύνθηκε, ούτε στο ελάχιστο, ο Επιμελητηριακός οικονομικός προϋπολογισμός. Επίσης, το χώρο κοσμούν παλαιά γραφεία, προθήκες με δείγματα του Χρηματιστηρίου Εμπορευμάτων Πειραιώς (Χ.Ε.Π.), καθώς και αντικείμενα ιστορικών Πειραϊκών επιχειρήσεων σημαντικής συλλεκτικής αξίας, τα οποία οι ίδιες έσπευσαν να προσφέρουν με προθυμία και ανιδιοτέλεια.


Στο περιθώριο της εκδήλωσης ο κ. Γιώργος Ανέστης δήλωσε πως: «Μέσα από την ανταγωνιστικότητα του πρωτογενούς τομέα και την ανάπτυξη των ελληνικών επιχειρήσεων μπορεί να διασφαλιστεί η επάρκεια των αγαθών για την Ευρωπαϊκή Ένωση και η μείωση της ανεργίας που όλοι επιθυμούμε».
Σημειώνεται ότι, στη μνήμη του εκλιπόντος Προέδρου Κασιμάτη, ο Πρόεδρος του IST College, κ. Δ. Φουντουκάκος, και ο Πρόεδρος του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ, κ. Σ. Ξυνής, προσέφεραν από δυο υποτροφίες σε 4 πειραιωτόπουλα για μεταπτυχιακές οικονομικές σπουδές.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο