Παρασκευή 18 Απριλίου 2014

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΤΩΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ

Παρατηρούμε ότι πολλές δηλώσεις υποψηφιοτήτων των δημοτικών και περιφερειακών εκλογών που λαμβάνουμε προς δημοσίευση-προβολή, δεν συνοδεύονται από βιογραφικό σημείωμα των υποψηφίων, προκειμένου ο ψηφοφόρος να έχει γνώση  για τις δυνατότητες που έχει ο υποψήφιος, ώστε να ανταποκριθεί επιτυχώς στο κοινωνικό έργο που πιθανόν θα κληθεί να  αναλάβει.

Για το λόγο αυτό για καλύτερη ενημέρωση των επισκεπτών μας-εκλογέων, παρακαλούμε τους  υποψήφιους, μαζί με τη δήλωσή τους  να επισυνάπτουν βιογραφικό τους σημείωμα, όπου προτείνουμε τουλάχιστον, να αναφέρουν:  
-τον τόπο γεννήσεώς τους....

-τον τόπο διαμονής τους 
-την ηλικία τους
-τις γραμματικές τους γνώσεις
-το επέγγελμα που ασκούν και γενικά την επαγγελματική τους εμπειρία
-αν είναι υπάλληλοι του Δημοσίου το αντικείμενο της απασχόλησής τους
-την ενασχόλησή τους με κοινωνικές και πολιτιστικές δραστηριότητες 
-το όραμα και τους στόχους τους, εάν εκλεγούν

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων 
Από τη σύνταξη του Blog


5 σχόλια:

  1. Ας μΑς στειλουν και τα ποσα που πηραν,τις ντινας και του γαλουνη.τι βιογραφικα ζητας?θα γελαει και ο καθε πικραμενος.τι οραματα να εχουν?λες να τους ηρθε η θεια επιφωτηση?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΤΣΙ ΜΠΡΑΒΟ,ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ ΑΥΤΟ - ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥΣ,ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΑΔΕΡΦΕ ,ΑΠΟ ΑΣΤΑΚΟ ,ΞΗΡΟΜΕΡΟ - ΚΡΗΤΗ - ΘΕΡΜΟ - ΑΘΗΝΑ????? ΕΤΣΙ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΛΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΜΕ ΚΑΤΑΛΗΞΗ (ΑΚΗ-Σ) ΕΧΟΥΜΕ.
    ΚΑΙ ΤΑ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΤΟΥΣ,ΕΙΔΙΚΑ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ,Ο ΓΑΛΟΥΝΗΣ,Ο ΒΟΤΣΗΣ,Ο ΓΕΩΡΓΑΛΗΣ ΚΑΙ Ι ΝΤΙΝΑ ΝΑ ΜΑ ΠΕΙ ΤΟ ΕΠΠΑΓΓΕΛΜΑ ΤΗΣ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΠΥΘΑΓΟΡΑ...........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αδερφέ, το όλοσκηνικό είναι μια ΞΕΦΤΙΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φιλαράκο, όλοι είναι κάτω απ΄τη βάση, γι αυτό πάμε κατά διαόλου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Όλοι οι κατσαπλιάδες δικέ μου κυκλοφορούν για σπουδαίοι, και καλά... Το δε xirοmeronews παρουσιάζει όλους τους ασήμαντους ώς πολύ σημαντικούς... Κόψτε λίγο βρε παλληκάρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο