Δευτέρα 7 Απριλίου 2014

ΒΟΝΙΤΣΑ: Κατάμεστη η αίθουσα στη παρουσίαση από τον Νίκο Λιάπη των Προγραμματικών Αρχών της παράταξης «Πολίτες σε δράση»

         Πραγματοποιήθηκε χθες Κυριακή από τον υποψήφιο Δήμαρχο Ακτίου Βόνιτσας Νίκο Λιάπη, η παρουσίαση των Προγραμματικών Αρχών και των πρώτων πενήντα (50) Υποψηφίων Συμβούλων και από τις τρεις δημοτικές ενότητες, της δημοτικής παράταξης «Πολίτες σε δράση» κατά την ανοιχτή συγκέντρωση του συνδυασμού στην κατάμεστη αίθουσα στη παραλία της Βόνιτσας.

"Μένουμε στον τόπο μας από επιλογή και όχι από ανάγκη..."
        Ήταν το βασικό σύνθημα της προεκλογικής ομιλίας του υποψηφίου Δημάρχου Ακτίου - Βόνιτσας Νικολάου Λιάπη, που έλαβε χώρα σε μια κατάμεστη αίθουσα σε κεντρικό καφέ της Βόνιτσας. 
       Ο υποψήφιος εξέθεσε τις βασικές προγραμματικές του θέσεις και παρουσίασε - πρώτος απ' όλους τους ανθυποψηφίους του - τα πενήντα περίπου πρώτα ονόματα του ψηφοδελτίου του, προερχόμενα και από τις τρείς δημοτικές ενότητες.........



     Πρόκειται για ανθρώπους καταξιωμένους στην κοινωνία, με δείγματα κοινωνικής προσφοράς και εμπειρίας, αλλά και αρκετούς πρωτοεμφανιζόμενους και νέους. Τα υπόλοιπα ονόματα θα ανακοινωθούν στη συνέχεια, για λόγους εκλογικής τακτικής, όπως εξήγησαν οι άνθρωποι του συνδυασμού. 
       Ως προς τις θέσεις του συνδυασμού, από την ομιλία προέκυψε ότι θα δοθεί έμφαση στο ζήτημα της κοινωνικής συνοχής, που θα υπηρετηθεί με τη δημιουργία των αναγκαίων υποδομών και υποστηρικτικών δικτύων. 
     Περαιτέρω, υπήρξε εξειδίκευση σε κρίσιμους τομείς, όπως ο αγροτικός, η μεταποίηση, ο τουρισμός, ο πολιτισμός και οι υποδομές. 



12 σχόλια:

  1. Μπορείτε να μας πείτε πέντε ή περισσότερα βασικά λάθη που έκανε ο απερχόμενος αποτυχημένος Δήμαρχος ;Ποια ή θέση σας για τα τοπικά δημοψηφίσματα που προτείναμε; Ποια η θέση σας για τις οφειλές των δημοτών; Ευχαριστώ
    Κώστας Θ Τριαντακωνσταντής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπητέ Κύριε Τριαντακωνσταντή

    Δεν μπορώ να απαντήσω εκ μέρους του κ. Λιάπη για τις αποτυχίες των προηγούμενων δημοτικών αρχών ούτε για τα τοπικά δημοψηφίσματα.
    Είμαι πολίτης της Βόνιτσας και ήμουν παρόν στην χθεσινή συγκέντρωση.
    Όταν κάποιος αναφέρεται στα λάθη των προηγούμενων δημοτικώ αρχών το κάνει για να καλύψει τις δικές του αδυναμίες (πιθανές) στην υλοποίηση μελλοντικών στόχων.
    Πιστεύω ότι πολύ ορθά εχθές δεν αναφέρθηκε στο τι έκαναν ή δεν έκαναν οι άλλοι,αλλά στο τι θα μπορούσε να επιτυχει ο ίδιος σε ενα πολύ δύσκολο περιβάλλον.

    Μπορώ όμως ως πολίτης να πώ προσωπικά τι δεν έκαναν όλοι οι προηγούμενοι.

    α)Αναλώθηκαν πολύτιμοι οικονομικοί πόροι(όταν τα χρήματα ήταν αρκετά) για ανούσιες δράσεις(δρόμοι στο κέντρο της Βόνιτσας αντικαταστάθηκαν απο πλακόστρωση κάκιστη και καταστράφηκε ολοσχερώς η πλατεία για άλλη μια φορά )
    β)Δεν υπήρξε πουθενά όραμα πολιτιστικό και η βιβλιοθήκη του εξωραϊστικού σχεδόν απαξιώθηκε.
    γ)Έγιναν αρκετοί μόνιμοι διορισμοί με αποτέλεσμα τα έξοδα μισθοδοσίας του Δήμου να είναι σημαντικά υψηλά και να μην αφήνουν περιθώρια για άλλες ουσιαστικές παρεμβάσεις.
    δ)Υψηλά δημοτικά τέλη και ειδικότερα πολύ υψηλό τέλος ίδρευσης (απο τα ποιο υψηλά της Ελλάδας ) που είναι παρενέργεια των πολλών εξόδων λειτουργίας του δήμου ( οι διορισμοί που λέγαμε)

    Πολίτης-Δημοτης
    Κάτοικος Βόνιτσας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 115 είναι μόνο οι υποψήφιοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΡΟΧΩΡΑ ΔΥΝΑΤΑ ΚΙ ΑΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΣΦΑΖΟΝΤΑΙ...ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΣ Ο ΕΝΑΣ .ΑΔΙΑΦΟΡΟΣ Ο ΑΛΛΟΣ...ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΡΟΧΩΡΑ ΔΥΝΑΤΑ ΚΙ ΑΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΣΦΑΖΟΝΤΑΙ...ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΣ Ο ΕΝΑΣ .ΑΔΙΑΦΟΡΟΣ Ο ΑΛΛΟΣ...ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΟΡΑΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ...ΜΕ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΕ Ο ΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΦΑΝΦΑΡΕΣ ΚΑΙ ΥΨΗΛΕΣ ΚΟΡΩΝΕΣ.ΕΙΜΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΑΠΛΟΣ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΚΑΙ ΕΚΛΕΨΕ ΤΙΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ.....ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ...!ΤΟ ΑΠΛΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΑΥΤΟΣ ΤΟ ΕΧΕΙ.!Π.ΚΡΕΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΕΙΣΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΝΙΚΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Νέος, ωραίος και προπαντός με ουσία !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΝΕΟΣ 56 ΕΤΩΝ? ΟΥΣΙΑ?
    ΑΣ ΑΝΕΒΑΣΕΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΜΚΟ Ο ΛΙΑΠΗΣ; ΓΙΑΤΙ ΜΟΛΙΣ ΞΕΣΠΑΣΕ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ Η ΚΥΡΙΑ ΤΣΑΒΑΛΑ; ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΟΤΙ ΑΠΟΛΥΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΝΕΙ... ΠΛΑΤΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο