Σάββατο 5 Απριλίου 2014

ΑΠΟΨΕΙΣ: Βασίλειος Π. Κωστάρας: Περί εκλογών……

          ΠΑΡΑΤΗΡΩ ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ, ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΕΝΑ ΛΙΘΑΡΑΚΙ ΣΕ ΤΟΥΤΟ ΤΟΝ ΡΗΜΑΔΟΤΟΠΟ ΟΤΑΝ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΑΝΤΟΣ ΕΙΔΟΥΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟΙ ΠΑΝΤΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ Η ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ, ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΜΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΝΑ ΕΜΠΛΟΥΤΙΣOYN ΤΟ ΑΛΜΠΟΥΜ ΤΗΣ ΦΤΗΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΟΛΑΚΕΙΑΣ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΣΑΝ ΚΑΛA ΠΑΙΔΙA ΚΑΙ ΓΥΜΝΟΣΑΛΙΑΓΚΕΣ ΒΓΟΥΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΙ Η ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΟΥΝ..

      ΚΑΙ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΚΛΑΣΣΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΗΣ ΤΑΞΗΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΓΑΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΙ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.......



ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΠΑΤΗΣΑΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΠΛΑ ΔΙΠΛΑ, ΧΕΡΙ ΧΕΡΙ, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣ Η ΠΙΣΩ ...ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΚΑΡΔΙΑ...
..
ΤΕΛΕΙΩΝΟΝΤΑΣ ΤΙΠΟΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΜΠΑΚΟΥΝΙΝ

Από την ελευθερία δεν μπορείς να κόψεις ούτε ένα κομματάκι, γιατί αμέσως όλη η ελευθερία συγκεντρώνεται μέσα σ’ αυτό το κομματάκι.



ΒΑΣΙΛΗΣ Π. ΚΩΣΤΑΡΑΣ

ΙΑΤΡΟΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΣ ΕΣΥ – ΣΥΡΙΖΑ  ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

1 σχόλιο:

  1. Ποτέ δεν κατάλαβα γιατί αγωνίζονται οι αγωνιστές της αριστεράς. Φαντάζομαι, να κατακτήσουν την εξουσία. Μα, τον ίδιο αγώνα δίνουν όλα τα κόματα. Να αλλαξουν τη κοινωνία. Ίδια η πρόθεση απ' όλους. Συμπερασμα : και τα άλλα κόματα αγωνίζονται αλλά δεν το έχουν πάρει χαμπάρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο