Τετάρτη 16 Απριλίου 2014

Υπεγράφη η σύμβαση για συντήρηση στις επαρχιακές οδούς της Αιγιάλειας


      Μία ακόμη σύμβαση για την άρση της επικινδυνότητας στο οδικό δίκτυο της Αχαΐας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας υπέγραψε σήμερα το πρωί ο Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας Αχαΐας Γρηγόρης Αλεξόπουλος με τον ανάδοχο.
Πρόκειται για το έργο «Συντηρήσεις – Αποκαταστάσεις στις Επαρχιακές Οδούς Δήμου Αιγιαλείας» συνολικού προϋπολογισμού 500.000 ευρώ και αφορά διάφορες εργασίες που θα γίνουν από τον ανάδοχο προκειμένου να συντηρηθεί το επαρχιακό οδικό δίκτυο προσφέροντας περισσότερη ασφάλεια στους οδηγούς.
Ουσιαστικά πρόκειται για την δεύτερη σύμβαση που υπογράφεται από τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Αχαΐας σε συνέχεια της χθεσινής για τον Δήμο Καλαβρύτων, ενώ θα ακολουθήσουν δύο ακόμα συμβάσεις για τους Δήμους Ερυμάνθου και Πατρέων και Δυτικής Αχαΐας, συνολικού προϋπολογισμού 2.000.000 ευρώ, ενώ ήδη, όπως ανακοινώθηκε χθες, δημοπρατήθηκε και ξεκινά άμεσα η διαδικασία ανάδειξης αναδόχου για το έργο «Άρση επικινδυνότητας και συντηρήσεις στο Επαρχιακό Οδικό Δίκτυο Αχαΐας» προϋπολογισμού 800.000 ευρώ.
Με τις συμβάσεις αυτές διασφαλίζονται παρεμβάσεις όπου και όποτε χρειαστεί άμεσα και με εξασφαλισμένο προϋπολογισμό και πόρους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο