Τετάρτη 2 Απριλίου 2014

Σατανιστικά συνθήματα-τελετές σε εκκλησάκι στο Αγρίνιο

 
Αντιμέτωποι με ένα απίστευτο θέαμα στα όρια της φρίκης θα έρθουν όσοι επισκεφθούν το υπό κατασκευή εκκλησάκι του Άγιου Σπυρίδωνα που χτίζεται ανάμεσα στα Κοκκινοπήλια και την Καμαρούλα.

Συνθήματα και σατανιστικά σύμβολα βαμμένα στους τοίχους, ίχνη από φωτιές και καμένα κεριά και ένα «ματωμένο» νάιλον βαμμένο με κόκκινη μπογιά να κρέμεται από το ταβάνι, παραπέμπουν σε «σατανιστική» τελετή.Σύμφωνα με τον πατέρα Καντάνη, εφημέριο του Ιερού Ναού Αγίου Δημητρίου Αγρινίου, δεν είναι η πρώτη φορά που τέτοια φαινόμενα καταγράφονται στην περιοχή μας. Όπως μας ανέφερε ο ίδιος, πρόσφατα εντοπίστηκαν σε καταβόθρα κοντά στο Πετροχώρι Θέρμου κούκλες-ομοιώματα με καρφιά που μοιάζουν σαν να προήλθαν από τελετή «βουντού». Επίσης σε σημείο κοντά στην εθνική οδό, μετά την Αγία Ελεούσα όπως κατευθυνόμαστε προς το Μεσολόγγι, εντοπίστηκαν απομεινάρια από την πραγματοποίηση κάποιου είδους τελετής, με βαμμένους κόκκινους σταυρούς, κεριά και ένα ζωγραφισμένο ομοίωμα κριαριού στο βράχο.
 
Αντίστοιχα όμως σημάδια της δράσης ατόμων που επιδίδονται σε τέτοιου είδους πρακτικές υπάρχουν διάσπαρτα και σε άλλα σημεία της πόλης όπως είναι το Πάρκο, ενώ οι νυχτερινές «επισκέψεις» και οι προσπάθειες βεβήλωσης σε χώρους ιερών ναών είναι σύνηθες φαινόμενο. Παλιότερα είχε παρατηρηθεί και η πραγματοποίηση διαφόρων «τελετουργικών» σε υπαίθριες περιοχές, αρχαιολογικούς χώρους και ναούς, στο κάστρο της Παραβόλας, ακόμη και μέσα σε λιοστάσια όπου βρέθηκαν πέτρινοι βωμοί.
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο