Κυριακή 6 Απριλίου 2014

Μάγκας πρωταθλητής ο Ακαρνανικός Φυτειών. Τριάρα και άνοδος στην Β ΕΠΣΝΑ


  Φωτορεπορτάζ: Γιάννης Μπουρνάζος

        Αυτή η ομάδα είχε πάθος, είχε μαγκιά, είχε ιστορία, είχε πίστη στον εαυτό της και είπε «ναι» στα πλέι οφ και κατάφερε και ανέβηκε κατηγορία. 
       Να σημειώσουμε ότι ο Ακαρνανικός στο ξεκίνημα των πλέι οφ ήταν τελευταίος βαθμολογικά όμως παρόλα αυτά μπόρεσε και πέτυχε ένα ιστορικό άθλο. 
      Να πούμε και για την τεράστια συμβολή στην άνοδο του προπονητή Κώστα Γαλάνη. Ο Κώστας ανέλαβε στην τελική ευθεία πριν τα μπαράζ ανόδου και η ομάδα βελτιώθηκε και έδειξε μια καλύτερη εικόνα σε όλα τα ματς και κέρδισε την πολυπόθητη άνοδο. Να τονίσουμε ότι ο Κώστας Γαλάνης δείχνει ότι η εξέλιξή του θα είναι τεράστια και επειδή έχει πολλές ποδοσφαιρικές γνώσεις, πιστεύουμε ότι σύντομα θα πάει πολύ ψηλά.......



     Να ξεχωρίσουμε κι έναν βετεράνο ποδοσφαιριστή την Φώτη Τσάκαλο, ο οποίος ήταν πρώτος παίκτης του γηπέδου σήμερα αλλά και σε όλους τους αγώνες μπαράζ.  Ήταν εξαιρετικός με πολύ υψηλό επίπεδο.
      Να σταθούμε λίγο και στον πρόεδρο της ομάδας Θόδωρο Ρούτση, ο οποίος είναι ο πρόεδρος των επιτυχιών και το όνομά του έχει συνδεθεί με τις ιστορικότητες στιγμές του σωματείου. Ετσι  έγινε και τώρα καθώς το περασμένο καλοκαίρι, όταν όλα τα ’σκιαζε η φοβέρα και τα πλάκωνε η καταχνιά στο ποδόσφαιρο των Φυτειών, ο Θόδωρος Ρούτσης βγήκε μπροστά μαζί με εκλεκτά άτομα,  δέχθηκε να οριστεί πρόεδρος της ομάδας (...όταν όλοι του ‘λεγαν «που πας και μπλέκεις;») και... πέτυχε. Πλέον η ομάδα κέρδισε την άνοδο….
    Εύκολο παιχνίδι για τους γηπεδούχους οι οποίοι θριάμβευσαν με 3-0 επί της Ποταμούλας και τα γκολ τα πετυχαν στο β΄ημίχρονο. 
    Αμέσως μετά το τέλος του Αγώνα όλοι μαζί Παίκτες, προπονητής, διοίκηση και φίλαθλοι αγκαλιασμένοι στο κέντρο του γηπέδου πανηγύρισαν την μεγάλη επιστροφή της ομάδας στη Β΄κατηγορία.
Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές και εμείς να ευχηθούμε του χρόνου στην Α’ κατηγορία. 

ΝΕΩΤΕΡΑ:
-Να επισημάνουμε και το μεγάλο έργο του προπονητή Γιώργου Σερμιτζέλη που ήταν από τους βασικούς παράγοντες της ανόδου της ομάδας και ο οποίος πρόσεφερε τις υπηρεσίες του στην ομάδα αφιλοκερδώς.

-Κοντά στον Ακαρνανικό  που πανηγυρίζει την άνοδό, εκτος από τον πρόεδρο να αναφέρουμε και τα μέλη του Διοικητικού συμβουλίου που έδωσαν και τη ψυχή τους για να φθάσει η ομάδα ψηλά και αυτοί είναι:  Χρήστος  Παληγιώργος, Χρήστος Τολιάς, Γιάννης Γαλάνης, Κώστας Βραχάς, Θ. Μαλιγιάννης, Κώστας Κορώσης, κ.α. 















29 σχόλια:

  1. Μπραβο στον προεδρο τον προπονητη στους ποδοσφαιριστες και τους φιλαθλους που αρχιζουν να αγκαλιαζουν παλι αυτη την αγαπημενη και ιστορικη ομαδα ολου του νομου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΑΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΚΑΜΑΡΩΝΟΥΜΕ ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Ακαρνανικος ειναι ιστορικη ομαδα τωρα που εχει καλο συμβουλιο καλο προπονητη καλους παικτες και απο οτι εμαθα θα ανακαινισθη και ο χλωοταπητας οΑκαρνανικος θα ανεβει στην θεση που του ανηκει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΔΩ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΑΙ ΚΑΤΙ ΑΓΑΠΗΤΕ ΣΥΝΤΑΚΤΗ ΤΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ. ΚΑΤΑΡΧΑΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ Ο ΣΕΡΜΙΤΖΕΛΗΣ . Ο ΓΑΛΑΝΗΣ ΕΙΡΘΕ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΤΑ ΜΠΑΡΑΖ . ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΠΟΥ ΕΤΡΕΞΑΝ ΠΑΝΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΝ ΧΡΗΣΤΟ ΠΑΛΗΓΙΩΡΓΟ ΠΟΥ ΠΡΩΣΩΠΙΚΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΕΒΕΝΕ Η ΟΜΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΜΠΑΡΜΠΑ ΧΡΗΣΤΟ ΠΥ ΕΠΛΕΝΕ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΚΑΙ ΕΦΤΙΧΝΕ ΤΙΣ ΓΡΑΜΕΣ ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ. ΕΤΣΙ ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΤΙΜΗΣ ΕΝΕΚΕΝ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ , ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ .ΚΑΙ Ο ΤΑΣΟΣ Ο ΣΠΑΗΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΒΟΗΘΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΟΥ ΣΕΡΜΙΤΖΕΛΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ Α ΕΘΝΙΚΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΠΑΙΔΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΟΥΡΝΑΖΟΣ6 Απριλίου 2014 στις 1:58 μ.μ.

    ΚΑΤΑΡΧΙΝ ΕΠΕΙΔΗ ΕΓΩ ΕΒΓΑΛΑ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΩ ΟΤΙ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΩ ΕΣΤΕΙΛΑ...ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΠΟΙΗΜΕΝΟ.ΟΥΤΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΒΟΗΘΗΣΕ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΙΟΛΑΣ.ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΣΤΕΙΛΕΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΣΗΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ.ΑΥΤΑ ΚΑΙ Η ΜΙΚΡΟΠΑΡΕΞΗΓΗΣΗ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ.ΠΑΝΤΩΣ ΕΓΩ ΤΟ ΣΕΡΜΙΤΖΕΛΗ ΕΒΛΕΠΑ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ.ΤΩΡΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ ΒΡΕΙΤΕ ΤΑ ΕΣΕΙΣ ΠΑΙΔΙΑ...ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΟΣ ΤΩΡΑ ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΜΑΛΩΝΟΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ ΦΙΛΕ ΓΙΑΝΝΗ .ΚΑΙ ΕΓΩ ΟΛΟ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ ΤΟΝ ΣΕΡΜΙΤΖΕΛΗ ΕΒΛΕΠΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΑΛΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ.ΑΥΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΤΑΝ Η ΟΜΑΔΑ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ , ΟΛΟΙ ΤΡΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΚΟΜΑΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΞΑ , ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΑΦΑΝΤΟΙ. ΚΡΙΜΑ ΩΜΩΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΕΡΜΙΤΖΕΛΗ ΠΟΥ ΕΦΑΓΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΒΡΟΧΗ ΤΟΥ ΧΕΙΜΩΝΑ ΚΑΙ ΑΝΒΤΙ ΓΙΑ ΔΟΞΑ ΠΗΡΕ ΠΑΠΑΛΑ , ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΗΝ ΔΟΙΗΚΗΣΗ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ,ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΗΤΑΝΕ ΑΔΕΡΦΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ Η ΤΟΥ ΓΑΛΑΝΗ . ΜΠΟΡΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ ΚΑΙ ΩΣ ΛΟΓΟΣ ΤΗΝ 25Η ΜΑΡΤΙΟΥ.XA XA XA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΚΑΤΙ ΠΗΡΕ ΤΟ ΑΦΤΙ ΜΟΥ ΟΤΙ Ο ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΑΧΧΙΛΕΑ ΤΟΛΙΑΣ ΚΑΤΙ ΕΧΕΙ ΤΑΞΕΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ .ΟΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΤΙ ΑΣ ΤΟ ΓΡΑΨΕΙ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. na prosexoyme mhn fygei o proponhths gia aystralia....gliftes.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΔΕΝ ΜΑΛΩΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΒΡΕ ΓΙΑΝΝΗ ΑΠΛΑ ΑΝ ΘΥΜΑΣΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΕΡΧΟΤΑΝΕ ΚΑΜΙΑ 10ΑΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ,ΟΤΑΝ Η ΟΜΑΔΑ ΠΗΓΕ ΣΤΑ ΜΠΑΡΑΖ ΚΑΝΑΝΕ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ. ΠΑΝΤΩΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ Η ΔΟΙΗΚΗΣΗ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΦΕΡΘΗΚΕ ΣΤΟΝ ΣΕΡΜΙΤΖΕΛΗ. ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΠΟΙΟΣ ΕΓΡΑΨΕ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ . ΜΗΠΩΣ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ. ΕΤΣΙ ΦΕΝΕΤΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΤΕΛΙΚΑ ΦΟΒΑΜΕ ΜΗΠΩΣ Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΔΙΩΞΕΙ ΤΟΝ ΜΙΤΣΕΛ ΚΑΙ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΓΑΛΑΝΗ ,.,.,. ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Εγώ πάντωσ δεν βλέπω κάτι κακό αναρτημένο στο κείμενο!! Αναδεικνύει τούς παίχτες και όσους βοήθησαν να ανέβει η ομάδα! Τωρα όποιοσ ήθελε να δεί και το δικό το ονοματάκι γραμμένο.. ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ο Σερμιτζέλης επίσησ προήρθε απο την ίδια διοικηση που ήρθε και ο Γαλανης... τώρα τί λέτε εσείσ...! Προφανώς για να τον άλλαξαν θα έιχε η διοίκηση τουσ λόγουσ της
    ! Ισως επειδή τα έκανε μπάχαλο με τα ονόματα των παιδιών στο γήπεδο? ίσως επειδη δεν ήξερε? Απορ΄ψ πωσ μια τόση μεγαλη νίκη των παιδιων... των δικών μας παιδιών των Φυτειών πάτε νε την ρίξετε σε έναν προπονητή... μειώνετε το γεγονός με αυτόν τον τρόπο.... ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΣΑΣ ΛΟΙΠΟΝ..... ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΕ ΑΓΑΠΑΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΣΑς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ειλικρινά, είμαι περίεργοσ αν δεν ανέβαινε η ομάδα τι θα λέγατε... ρε ΟΥΣΤ... λέγεστε και συγχωριανοί εσεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ειλικρινά, είμαι περίεργοσ αν δεν ανέβαινε η ομάδα τι θα λέγατε... ρε ΟΥΣΤ... λέγεστε και συγχωριανοί εσεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΙΑ .. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΚΡΙΝΕ ΕΣΑ , ΠΗΡΑΤΕ ΑΡΙΣΤΑ '.ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΟΙΗΚΙΣΗ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΤΗΝ ΚΡΙΝΕΙ . ΕΣΕΙΣ ΑΠΛΑ ΠΡΩΧΩΡΑΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. δεν καταλαβα καλα με τον σερμιντελι η ομαδα αν θυμαστε καλλα τερματισε τεταρτη και όταν ανελαβεΟΚΩΣΤΑΡΑΣ ΒΓΗΚΕ ΠΡΩΤΗ ΑΥΤΟ ΛΕΕΕ ΚΑΙ ΤΟ ΔΥΜΟΣΙΕΥΜΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΟΙ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΤΕΡΑΔΕΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΟΙΑΠΟΤΥΧΙΕΣ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΚΑΙΤΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΔΩΣΤΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΛΑΚΕΤΑ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ .ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΛΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΟΙ ΔΟΙΗΚΗΣΗ ΔΕΝ ΔΙΟΡΙΣΕ ΤΟΝ ΚΟΣΤΑΡΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΑΠΟ ΟΤΙ ΞΕΡΩ .ΜΗΝ ΤΣΑΚΟΝΕΣΤΕ ΤΖΑΜΠΑ.ΤΟΣΟ ΞΕΡΟΥΝ ΜΕΡΙΚΟΙ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΓΡΑΦΟΥΝ . ΑΣ ΒΓΕΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΝΑ ΤΟ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ,ΚΑΙ Η ΑΝΟΔΟΣ ΣΤΗΝ Β ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΑΘΛΟ ΩΠΟΣ ΛΕΝΕ ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΣΧΕΤΟΙ .Ο ΑΚΑΡΝΑΝΙΚΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΤΗΝ Α .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΣΩΣΤΑ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΑΝΩΝΥΜΕ ΦΙΛΕ 1.45 Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΓΡΑΨΕ Ο ΑΚΑΡΝΑΝΙΚΟΣ ΑΝΕΒΗΚΕ ΜΕ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΝ ΡΟΥΤΣΗ ΘΕΟΔΟΡΟ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΑΔΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΕΡΜΙΤΖΕΛΗΣ ΚΑΙ ΠΑΙΚΤΕΣ Η ΤΑΔΕ. ΤΑ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΑ ΛΟΓΙΑ ΜΟΝΟ ΚΑΚΟ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΜΠΑ ΜΗΝ ΜΑΛΩΝΕΤΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΗΤΑΝΕ Ο ΑΓΓΕΛΟΣ ΜΑΛΙΓΙΑΝΗΣ ΕΓΩ ΑΥΤΟΝ ΕΒΛΕΠΑ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΕ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΛΟΙΠΟΝ ΓΕΛΑΩ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΥΓΧΩΡΙΑΝΟΙ ΓΙΑΤΙ Ο ΚΩΣΤΑΡΑΣ ΟΤΑΝ ΜΥΡΙΣΕ ΔΟΞΑ ΑΝΕΛΑΒΕ ΟΤΑΝ ΠΕΡΥΣΙ ΕΜΠΑΙΝΕ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΛΕΓΕ ΝΑ ΚΑΤΣΟΥΜΕ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΗΤΑΝ ΚΑΛΑ ΑΥΤΟΣ ΤΗΝ ΕΡΙΞΕ ΣΤΗ Γ'. ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΣΤΟΝ ΧΡΗΣΤΟ ΠΑΛΙΓΕΩΡΓΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΙΓΟΥΣ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ ΜΟΝΟ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΕΤΡΕΞΕ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΝΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΑΙΧΤΕΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΦΥΓΑΝΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕΙΝΑΝΕ ΕΝΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΤΗΚΑΝΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ENA ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΑΧΑΛΙΩΤΕΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝΕ ΕΚΕΙ ΚΑΘΕ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΕΝΑ ΜΕΓΑΑΑΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ (ΚΥΡΙΟ) ΚΩΣΤΑΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΞΕ ΜΑΤΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΔΩΣΕ ΜΑΤΣ ΜΠΡΑΒΟ ΜΕΓΑΛΕ ΚΟΟΥΤΣ ΝΑ ΣΕ ΔΩ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ Η ΠΑΛΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΑ ΜΠΑΡΑΖ ΘΑ ΜΑΣ ΕΡΘΕΙΣ ΠΑΛΙ;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΘΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΓΧΩΡΙΑΝΟΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΠΕΤΑΤΕ ΣΠΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΥΠΑΙΝΟΙΓΜΟΥΣ ΓΙΑ ΕΚΑΤΕΡΩΘΕΝ ΚΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΚΟΥΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ-ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΔΙΟΤΙ ΦΑΙΝΟΜΑΣΤΕ ΣΑΝ ΕΝΑ ΝΟΙΚΟΚΥΡΕΜΕΝΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ.ΧΑΡΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ [ΟΧΙ ΣΑΝ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑ ΑΛΛΑ ΣΑΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΜΑΣ]ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΠΟΥ ΔΩΣΑΜΕ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΑΡΑ ΣΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟΥΣ ΤΑΛΑΝΤΟΥΧΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΕΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΥ'ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. egw paidia pisteyw oti to match opws phgaine o agwnas den htan sthmeno alla ksekinontas tou pitsirikades ola edeixnan pws to match htan sigouro.... egw pantws san fila8los tou akarnanikou pisteyw pws an den evaze ton karapano ola 8a htan diaforetika kai tzampa oi xares kai ta panhgyria.... to paidi htan o monos pou mphke kai edeikse sovarothta mazi me ton fwth ton tsakalo pou tou aksizoun 1000 mpravo...alla gia allh mia fora o akarnanikos edeikse oti einai megalh omada kai siga siga anevainei ekei pou pragmatika tou aksizei...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο