Σάββατο 5 Απριλίου 2014

Παναγιώτης Λ. Στούπας: Υποψήφιος με τον συνδυασμό του Γιώργου Παπαναστασίου στο Δήμο Αγρινίου

Όλοι μαζί για την πόλη που μας αξίζει! Μαζί στο αγώνα για το Αγρίνιο του μέλλοντός μας

ΔΗΛΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ

     Στις εκλογές του 2010 δήλωσα παρών σε μια προσπάθεια για τον τόπο μας, μια προσπάθεια ελπίδας, ανανέωσης και προοπτικής. Οι πολίτες της Αιτωλοακαρνανίας με τίμησαν με την ψήφο τους και αισθάνομαι ότι τους εκπροσώπησα και τους εκπροσωπώ με εντιμότητα και ειλικρίνεια στο Περιφερειακό Συμβούλιο. 
     Τα τελευταία αυτά χρόνια προσπάθησα με την παρουσία και τις παρεμβάσεις μου να αναδείξω ζητήματα που αποτελούσαν προτεραιότητα για την ανάπτυξη στον τόπο μας και να αντιπολιτευθώ δημιουργικά με λογικές και πολιτικές που αντιστρατεύονταν το συμφέρον του Νομού μας. 
       Μέσα από αυτή τη διαδρομή αγάπησα πολύ περισσότερο την τοπική αυτοδιοίκηση και διέκρινα τις τεράστιες δυνατότητες που έχει να αποτελέσει το όχημά μας να βγούμε από την κρίση που βιώνουμε.......

 
      Ως ενεργός πολίτης, δεν μπορώ παρά να αξιολογήσω ως αρνητική την κατάσταση στην πόλη μας. Μια κατάσταση που διαμορφώθηκε μέσα από πολλές δεκαετίες νοσηρής κομματοκρατίας, πελατειακών σχέσεων και νοοτροπίας μονιμότητας στην εξουσία. 
     Σ’ αυτή την κατάσταση δεν μπορούμε να μείνουμε στάσιμοι. Δεν μας αρκεί η μέχρι τώρα νοοτροπία και συνήθεια στην δομή, λειτουργία και οργάνωση του Δήμου μας. Δεν μας αρμόζει η μιζέρια του σήμερα και του χθες ούτε αξίζει στα παιδιά μας ένα «σκοτεινό» και αβέβαιο μέλλον. 
      Γι’ αυτό το λόγο πιστεύω ότι στο προσκλητήριο του Γιώργου Παπαναστασίου για έναν αγώνα για το Αγρίνιο του μέλλοντός μας δεν θα μπορούσα παρά να δηλώσω παρών, με όλες μου τις δυνάμεις και με την βαθιά πίστη και ελπίδα ότι όλοι οι Αγρινιώτες (του Καλλικρατικού Δήμου) θα δώσουν ένα τέλος στην στασιμότητα και θα κάνουν επιλογή αλλαγής και προοπτικής στηρίζοντας το συνδυασμό του Γιώργου Παπαναστασίου.

Παναγιώτης Λ. Στούπας
Γεωπόνος

Περιφερειακός Σύμβουλος Π.Δ.Ε

1 σχόλιο:

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο