Δευτέρα 14 Απριλίου 2014

Συνάντηση Γιώργου Παπαναστασίου με το Δ.Σ. του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ Ν. Αιτ/νίας .


Σε πνεύμα κατανόησης και αλληλοσεβασμού  που θα αποφέρει το βέλτιστο τόσο για τους δημοτικούς υπαλλήλους όσο και για το ευρύτερο κοινωνικό σύνολο, πραγματοποιήθηκε η συνάντηση  του επικεφαλής του συνδυασμού «ΑΓΡΙΝΙΟ Νέα αρχή-τόπος να ζεις» Γιώργου Παπαναστασίου με το Δ.Σ. του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ  Ν. Αιτ/νίας .
«Ήταν υποχρέωσή μου ως υποψήφιος δήμαρχος Αγρινίου να συναντηθώ με το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου να τους εκθέσω λεπτομερώς τις απόψεις μου για ζητήματα που αφορούν τους ίδιους αλλά και το δήμο. Αναγνωρίζω ότι έχουν κάνει σημαντικό έργο τα προηγούμενα χρόνια, που κακώς γι’ αυτό  επαίρεται η σημερινή δημοτική Αρχή γιατί είναι έργο αποκλειστικά των υπαλλήλων με κόπο και μόχθο. Μου μετέφεραν πως βιώνουν την ανασφάλεια  και  τον φόβο. Μου ζήτησαν να σταθώ δίπλα τους από την επομένη των εκλογών και δεσμεύομαι πως θα το κάνω πράξη » υποστήριξε  ο υποψήφιος δήμαρχος.
Το νέο Δ.Σ έθεσε στο κ. Παπαναστασίου ζητήματα που τους απασχολούν έντονα όπως : αξιολόγηση, διαθεσιμότητα  αλλά και την ανησυχία τους για την πιθανή  ιδιωτικοποίηση υπηρεσιών του δήμου.
Ο κ. Παπαναστασίου δεσμεύτηκε ως αυριανός δήμαρχος πως  θα σταθεί στο πλευρό τους,  αν και όποτε αυτό χρειαστεί , ενώ υπογράμμισε με έμφαση  πως δεν υπάρχουν πλέον περιθώρια για προσωπικές φιλοδοξίες ή συναλλαγές κάθε είδους εν κρυπτώ.  «Οι εργαζόμενοι είναι υπάλληλοι του Δήμου και πληρώνονται από τους Δημότες να  εργάζονται για αυτούς και όχι για την εκάστοτε παράταξη του Δημάρχου. Θα πρέπει να σέβονται την αξιοπρέπεια των πολιτών και να παρέχουν ισότιμα τις υπηρεσίες τους σε όλο το εύρος του δήμου. Αν οι πολίτες με επιλέξουν ως  αυριανό δήμαρχο θα κάνω αυτό που πρέπει . Θα τραβήξω κόκκινες γραμμές σε τέτοια ζητήματα. Δεν θα επιτρέψω να απολυθεί κανένας υπάλληλος  του δήμου. Θα συγκρουστώ ακόμη και με την κεντρική εξουσία» κατέληξε.
Τόσο ο πρόεδρος  Θύμιος  Κομματάς όσο και τα μέλη του Δ.Σ δήλωσαν ικανοποιημένοι από τη συνάντηση και ταυτίστηκαν  πλήρως με τις θέσεις του κ. Παπαναστασίου για συνεργασία μέσα σ’ ένα  ειρηνικό εργασιακό περιβάλλον.
Τέλος ο υποψήφιος δήμαρχος παρουσιάζοντας μέρος του προγράμματος του τόνισε πως στόχος  της νέας δημοτικής  αρχής  είναι:
Ο    εξορθολογισμός και εκσυγχρονισμός των Δημοτικών Επιχειρήσεων και των Νομικών Προσώπων του Δήμου, εναρμονίζοντας τες στις νέες απαιτήσεις που έχουν διαμορφωθεί στη Δημόσια Διοίκηση. Καθώς και  η  συνεχής  Επιμόρφωση και Κατάρτιση των Στελεχών του Δήμου σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Επιμόρφωσης του Εθνικού Κέντρου Δημόσιας Διοίκησης,  με στόχο την ανταπόκρισή τους στις αυξημένες απαιτήσεις και την παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών προς τους δημότες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο