Τρίτη 8 Απριλίου 2014

ΣΥΜΨΗΦΙΣΜΟΣ Φ.Π.Α. : ΝΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Η ΛΟΓΙΚΗ


Οι εξαγγελίες του Πρωθυπουργού διαπιστώνουμε, ότι υλοποιούν ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ σχετικές προτάσεις (έστω και τμήμα τους), της Ομοσπονδίας Εφοριακών από τον ΙΟΥΝΙΟ του 2012  και οι οποίες είχαν γίνει αποδεκτές από τους παραγωγικούς φορείς και τους κοινωνικούς εταίρους σε κοινή συνέντευξη τύπου.
            Καλούμε τον πρωθυπουργό να προχωρήσει στην ΑΜΕΣΗ υλοποίηση (τώρα και όχι το Φθινόπωρο), του όλου μέτρου, χωρίς «προϋποθέσεις» που θα εξαιρέσουν πολλές περιπτώσεις. Τον καλούμε επίσης να ανοίξει επιτέλους διάλογο με τους συνδικαλιστικούς φορείς του Υπουργείου Οικονομικών, από τον οποίο θα ωφεληθούν πρώτα απ΄ όλα οι πολίτες, οι φορολογικές υπηρεσίες και η οικονομία. Εκτός και αν η αδιέξοδη πολιτική της στοχοποίησης και συκοφάντησης των φορολογικών υπηρεσιών (όπως δυστυχώς έκανε στην συνέντευξή του στη REAL NEWS της 30.3.2014)  είναι για μια ακόμη φορά η επίσημη πολιτική της Κυβέρνησης . Η θητεία του στο Υπουργείο Οικονομικών, η συμμετοχή του σε κυβερνητικές θέσεις ευθύνης, δεν αποτελούν τεκμήριο άγνοιας, για τις πραγματικές ευθύνες, και τα υπαρκτά  προβλήματα  των φορολογικών υπηρεσιών.
            Είναι επιτέλους καιρός τα επικοινωνιακά πυροτεχνήματα να παραμερίσουν και να δώσουν χώρο στην άσκηση δίκαιης κοινωνικά και αποτελεσματικής οικονομικά, πολιτικής.

Οι προτάσεις μας το αποδεικνύουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο