Τετάρτη 2 Απριλίου 2014

Συνεχίζονται οι ανακρίσεις για το σκάνδαλο με την είσπραξη των δημοτικών τελών στον πρώην Δήμο Αλυζίας

Ήδη οι πρώτες κλήσεις έχουν φτάσει στους μάρτυρες που καλούνται να καταθέσουν τι γνωρίζουν σχετικά με το σκάνδαλο της είσπραξης των δημοτικών τελών στον πρώην Δήμο Αλυζίας......


Σύμφωνα  με αποκλειστικές πληροφορίες της Ξηρομερίτικης Ματιάς ανάμεσα σ 'αυτους που θα περάσουν τις επόμενες μέρες από το γραφείο του ανακριτή για να καταθέσουν είναι και δυο εν ενέργεια θεσμικοί παράγοντες του Δήμου Ξηρομέρου, και συγκεκριμένα ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ.Στέλιος Παπαναστάσης και ο  Αρχηγός της μείζονος Αντιπολίτευσης κ.Γιάννης Λύτρας.  Υπενθυμίζουμε οτι την καταγγελία για το σκάνδαλο με τα δημοτικά τέλη στην Αλυζια, είχε κάνει ο πρώην πρόεδρος του Δ.Σ Ξηρομέρου κ.Βασίλειος Μουρκούσης.

ksiromeritikimatia

4 σχόλια:

  1. Το σκανδαλο με την εισπραξη των δημοτικων τελων το ετρεξε ο τωρινος προεδρος ο Στελιος Παπαναστασης με τον Γιαννη τον Λυτρα ενώ η προηγούμενοι το εθαβαν για να παραγραφη και μην προσπαθείτε να το οικοιοποιθητε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπραβω στον κυριο μουρκουση κ ελπιζω να βρεθει καποιος αναλογος για το μεγαλο οικονομικο σκανδαλο κ το μεγαλο φαγοποτι για τον αγροτικο συνετερισμο της παπαδατου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΣΤΕΛΙΟ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ '

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Στέλιος δυστυχώς ήταν μια μεγάλη αποτυχία για την παράταξη του Πυθαγόρα αλλά και για την θέση του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου, μπάχαλο σε όλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο