Δευτέρα 14 Απριλίου 2014

Η ΠΟΕ ΔΟΥ καταγγέλλει ιδιωτική εταιρεία κινητής τηλεφωνίας


Με δελτίο τύπου που εξέδωσε η ΠΟΕ ΔΟΥ καταγγέλλει ιδιωτική εταιρεία κινητής τηλεφωνίας, αναφέροντας μεταξύ άλλων "... για να προάγει τα προϊόντα της, επέλεξε να προσβάλει το κύρος των υπηρεσιών μας την αξιοπρέπεια των εργαζομένων...." 

ολόκληρο το δελτίο τύπου:

Οι φορολογικές υπηρεσίες έχουν βρεθεί επανειλημμένα στο στόχαστρο επιθέσεων, από διάφορους κύκλους και με διαφορετικούς σκοπούς. Πολύ συχνά δε και με ακραίες τρομοκρατικές ενέργειες.
          Στο σήριαλ αυτών των επιθέσεων, ήρθε να προστεθεί ένα ακόμα «επεισόδιο» από την εταιρεία κινητής τηλεφωνίας WIND, η οποία για να προάγει τα προϊόντα της, επέλεξε να προσβάλει το κύρος των υπηρεσιών μας την αξιοπρέπεια των εργαζομένων σε αυτές, μα προπαντός να θυσιάσει στο βωμό «του όποιου κέρδους της», την αξιοπρέπεια των παιδιών και των οικογενειών μας.
          Στη πρόκληση αυτή απαντάμε ΑΡΧΙΚΑ, με εξώδικο προς την WIND, τον Εισαγγελέα Πρωτοδικών και το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης. Επίσης με έγγραφο προς το Υπουργείο Οικονομικών, ζητάμε την διακοπή της σύμβασης με τη συγκεκριμένη εταιρεία για τα εκατοντάδες υπηρεσιακά κινητά τηλέφωνα, γιατί είναι τουλάχιστο περίεργο, αν όχι θρασύτατο να συκοφαντείς υπαλλήλους, από τους οποίους είτε ως υπηρεσία είτε ως απλούς  καταναλωτές, εισπράττεις μεγάλα ποσά κάθε μήνα…
          Αυτή είναι η αρχική μας απάντηση και θα συνεχίσουμε, γιατί την αξιοπρέπειά των οικογενειών μας δεν θα την θυσιάσουμε σε καμία σκοπιμότητα. Το κύρος των υπηρεσιών μας είναι αδιαπραγμάτευτο.
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο