Τετάρτη 30 Απριλίου 2014

Άνοιξε το Εκλογικό Κέντρο του συνδυασμού «Αγρίνιο Νέα αρχή – τόπος να ζεις»

«Tόπος  συνάντησης και  διαλόγου με τους πολίτες»


Άρχισε η λειτουργία του Εκλογικού Κέντρου του υποψηφίου Δημάρχου  Αγρινίου Γιώργου Παπαναστασίου, στην οδό Χ. Τρικούπη 9 (πεζόδρομος) .

 Στόχος του συνδυασμού μας είναι το εκλογικό κέντρο να αποτελέσει τόπο συνάντησης και διαλόγου έτσι ώστε όλοι μαζί να οικοδομήσουμε ένα νέο μοντέλο ανάπτυξης στο δήμο Αγρινίου πρότυπο, ένα δήμο ανοιχτό  που θα στηρίζεται στη συμμετοχή, στη συνύπαρξη και στη συνεργασία.
Διαπιστώνουμε στην καθημερινή επαφή με τους συμπολίτες ότι περιμένουν, προσδοκούν και ζητούν την αλλαγή .Θέλουν να συμπορευτούν ,να στηρίξουν και να συμμετάσχουν στην κοινή προσπάθεια για μια Νέα αρχή. Εμείς τους δίνουμε βήμα. Για το λόγο αυτό όλοι οι πολίτες μπορούν να επισκέπτονται το εκλογικό μας κέντρο και να καταθέτουν τις ιδέες τους, είτε απαντώντας στην δημοσκόπηση μας «ΕΣΕΙΣ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΛΟΓΟ! ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΑΚΟΥΜΕ….»  μέσω  Η/Υ, είτε συνομιλώντας απ’ευθείας με τους συνεργάτες μας, καταθέτοντας τους απόψεις, ιδέες και προτάσεις.

Να τονίσουμε τέλος πως παράλληλα με την λειτουργία του εκλογικού κέντρου θα αναπτυχθούν και άλλες δράσεις που θα έχουν στόχο την πληρέστερη ενημέρωση των πολιτών για τις θέσεις μας, σε όλες τις δημοτικές ενότητες του δήμου Αγρινίου , αλλά και δράσεις προς όφελος συνανθρώπων μας που χρειάζονται βοήθεια. 

Το τηλέφωνο του εκλογικού κέντρου είναι:26410-33204

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο