Τετάρτη 30 Απριλίου 2014

Η ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Αιτωλοακαρνανίας καλεί όλους στην εργατική πρωτομαγιά


 
H Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Αιτ/νιας καλεί  τους αγρότες και κτηνοτρόφους  να συμμετέχουν στην απεργιακή συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 1 Μάη 2014 και ώρα 10:30π.μ. στην Κ. πλατεία Αγρινίου.
Η ανακοίνωση:
H Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Αιτ/νιας καλεί  τους αγρότες και κτηνοτρόφους  να συμμετέχουν, μαζικά και μαχητικά, στην απεργιακή συγκέντρωση του ΠΑΜΕ για την Πρωτομαγιά, που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 1 Μάη, να δώσουμε έμπρακτη απάντηση πως όλοι μαζί μπορούμε να ανατρέψουμε την βάρβαρη πολιτική.
Η 1η Μάη είναι η μέρα που η παγκόσμια εργατική τάξη τιμά αγωνιστικά τους νεκρούς εργάτες του Σικάγο, τους ηρωικούς αγώνες και τις κατακτήσεις του εργατικού κινήματος στην ταξική πάλη με το κεφάλαιο και τα εγκλήματα του ιμπεριαλισμού, διατρανώνοντας την απόφαση της να συνεχίσει ως το τέλος, ως τη νίκη.
Αποτελεί σύμβολο στον αγώνα των εργαζόμενων για την κατάργηση της εκμετάλλευσης ανθρώπου από άνθρωπο.
Ο αιματοβαμμένος Μάης του 1886 και η ανεπανάληπτη θυσία των εργατών του Σικάγο αποτελεί οδηγό για το σήμερα και τις νέες μάχες που θα ακολουθήσουν, εμπνέει τους λαούς για τις μελλοντικές ηρωικές σελίδες που θα γραφτούν.
Η 1η Μάη μας καλεί, να προωθήσουμε ακόμα πιο αποφασιστικά την ενότητα της τάξης μας, για την ανασύνταξη του εργατικού-λαϊκού κινήματος, να οργανώσουμε τη δική μας αντεπίθεση. Να δημιουργήσουμε τους όρους για την ανατροπή της σημερινής κατάστασης.
Αγρότες, κτηνοτρόφοι, απέναντι στην λυκοσυμμαχία της ΕΕ, των μονοπωλίων και των καρτέλ έχουμε το καθήκον να κτίσουμε και να ενισχύσουμε την δική μας συμμαχία, την συμμαχία μας με την εργατική τάξη και τα άλλα λαϊκά στρώματα.

ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ, ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ, ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ
Κάθε λαϊκό δικαίωμα, η ασφάλιση, η υγεία, η παιδεία, το δικαίωμα μας να παράγουμε και να ζούμε με εισόδημα αξιοπρέπειας και με βάση τις σύγχρονες ανάγκες, όλα αυτά δηλαδή που σήμερα τα δίνουν δώρο στο κεφάλαιο, έχουν κατακτηθεί με αίμα και αγώνες από συναδέλφους μας.
Καλούμε τους αγροτικούς συλλόγους με αποφασιστικότητα να οργανώσουν την πάλη των αγροτών και να λάβουν συμμετοχή στην απεργιακή κινητοποίηση της Πρωτομαγιάς.
Αντεπίθεση, ταξική αλληλεγγύη απέναντι στον αυταρχισμό τους
Τονίζουμε για ακόμη μια φορά ότι καμία δικαστική απόφαση, κανένας κυβερνητικός αυταρχισμός δεν μπορεί ούτε να μας εμποδίσει ούτε να μας φοβίσει.
Αγρότες, κτηνοτρόφοι όλοι την πρωτομαγιά 10:30 στην Κ. πλατεία Αγρινίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο