Παρασκευή 4 Απριλίου 2014

Τα συμφέροντα στο Πλατυγιάλι και οι επερχόμενες δημοτικές εκλογές...

Γράφει ο Παραπολιτικός

     Ως γνωστό πριν κάποιους μήνες άλλαξαν οι περιβαλλοντικοί όροι στο Πλατυγιάλι (δείτε εδώύστερα από αίτημα της ΑΣΤΑΚΟΣ TERMINAL.         Οι περιβαλλοντικοί όροι άλλαξαν ώστε πλέον στο Πλατυγιάλι να μπορούν να φιλοξενηθούν και δραστηριότητες υψηλής όχλησης και υψηλού κινδύνου για το περιβάλλον.
     Η δημοτική αρχή με την Αντιδήμαρχο Ευθυμία Καραπάνου Κολοβού, προσπάθησε να αποτρέψει αυτήν την δυσμενή εξέλιξη για την περιοχή εις μάτην. Ως γνωστόν η Περιφέρεια ενέκρινε την αλλαγή των περιβαλλοντικών όρων.
     Τώρα πως θα γίνει να έχουμε τέτοιες δραστηριότητες στο Πλατυγιάλι, μαζί με τις ιχθυοκαλλιέργειες, μαζί με τον τουρισμό και μαζί με το art island του Εμίρη είναι μεγάλο ερωτηματικό. Ούτε με μίξερ δεν αλέθονται όλα αυτά μαζί............



    Γιατί τα λέω αυτά; Γιατί οι δημοτικές εκλογές έρχονται και κάποια πράγματα εξηγούνται... 
     Η Συμπολιτεία Ξηρομεριτών το είπε μέσες άκρες στην φράση... «ένα ευρύ πλέγμα συμφερόντων διαγκωνίζεται να εκφραστεί πολιτικά και αυτοδιοικητικά».
       Πάντως ένα πρέπει να ξέρετε..., τα συμφέροντα πάντα επιλέγουν να στηρίζουν αυτούς με τους οποίους θα κάνουν την δουλειά τους πιο εύκολα...

http://mytikaspress.blogspot.gr/

1 σχόλιο:

  1. ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙ ΠΡΟΤΑΣΗ ΘΑ ΕΛΕΓΑ.... ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο