Τετάρτη 30 Απριλίου 2014

Η Νατάσα Ράγιου στη Μεσσηνία



Η υποψήφια Ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Νατάσα Ράγιου επισκέφτηκε το Νομό της Μεσσηνίας και βρέθηκε στις περιοχές της Καλαμάτας, της Πύλου, της Μεσσήνης, των Γαργαλιάνων και της Κυπαρισσίας.
Η κα Ράγιου που συναντήθηκε με εκπροσώπους και υποψηφίους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης αλλά και πολλούς κατοίκους του Νομού εξέφρασε τον θαυμασμό της για την τροχιά ανάπτυξης, στην οποία έχει μπει η Μεσσηνία, αναφερόμενη τόσο στον θεματικό τουρισμό όσο και στα έργα υποδομών που εκτελούνται.

Συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Καλαμάτας Παναγιώτη Νίκα, ο οποίος αφού την καλωσόρισε στο δημαρχιακό μέγαρο της πόλης και της προσέφερε αναμνηστικά από τοπικά προϊόντα, αναφέρθηκε στην υποψηφιότητά της για την Ευρωβουλή υποστηρίζοντας ότι η Πελοποννήσια πολιτικός θα είναι η καλύτερη πρέσβειρα της Περιφέρειας τους  στην Ευρώπη.

Θερμή υποδοχή επεφύλαξαν στην υποψήφια Ευρωβουλευτή και οι κάτοικοι της Πύλου, όπου ο Δήμαρχος Δημήτρης Καφαντάρης μίλησε με πολύ θερμά λόγια για την παρουσία της στο ευρωψηφοδέλτιο και για καλή τύχη της χάρισε δώρα (βιολογικό λάδι, ρίγανη και ελιές της περιοχής) όμοια με εκείνα που προσέφερε η ελληνική κυβέρνηση στους Ευρωπαίους Εταίρους μας κατά την ανάληψη της Ελληνικής Προεδρίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
 
Στην περιοδεία της στη Μεσσηνία η Νατάσα Ράγιου συνοδευόμενη από τον Πρόεδρο της ΝΟ.Δ.Ε. Περικλή Μαντά είχε επίσης την ευκαιρία να ανταλλάξει απόψεις με πολίτες αλλά και πολιτικά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας ενώ πραγματοποίησε και συνάντηση με τον υποψήφιο Δήμαρχο Τριφυλίας Παναγιώτη Κατσίβελα και τους υποψηφίους δημοτικούς του συμβούλους στους Γαργαλιάνους.
«Τελικά η Πελοπόννησος, η πατρίδα μου δεν σταματά να με εντυπωσιάζει. Είναι πολύ ενθαρρυντικό αυτό που είδα στη Μεσσηνία. Ότι πραγματικά γίνονται βήματα μπροστά, για την ανάπτυξη του τόπου μας. Τόσο ο τουρισμός που υποστηρίζεται από σύσσωμη την τοπική κοινωνία όσο και η αγροτική παραγωγή, δύο ισχυρά χαρτιά της Μεσσηνίας, έχουν βάλει πλώρη να κατακτήσουν την παγκόσμια αγορά και σε αυτή την προσπάθεια δηλώνω παρούσα με όλες μου τις δυνάμεις» είπε η υποψήφια Ευρωβουλευτής. 

1 σχόλιο:

  1. Εκεί που πάει και φωτογραφίζεται η υποψήφια Ευρωβουλευτής δεν ισχύει ο αντικαπνιστικός νόμος; Ουστ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο