Τετάρτη 9 Απριλίου 2014

Ξηρόμερο : Εγκαταλείπουν την Κων/να Σαμαρά

      Σοβαρή στελεχιακή «αιμορραγία» έχει υποστεί τις τελευταίες μέρες η υποψήφια δήμαρχος Ξηρομέρου κ. Κων/να Σαμαρά, χάνοντας έναν σημαντικό αριθμό υποψηφίων που κινούνται μάλιστα σε έναν προνομιακό πολιτικά γι” αυτήν χώρο, αυτόν δηλαδή της Νέας Δημοκρατίας....


    Η υποψηφιότητα της συζύγου του νυν δημάρχου φαίνεται πως δεν τυγχάνει αποδοχής στον στενό πυρήνα της Νέας Δημοκρατίας και όχι μόνο και πλέον οι διαφωνίες που και κατά την περίοδο της θητείας του Πυθαγόρα Σαμαρά  είχαν εκφραστεί ,  είναι ανοικτές με δηλώσεις και υποψηφιότητες που ενδυναμώνουν το ψηφοδέλτιο του κύριου αντιπάλου της κ. Σαμαρά, του Ερωτόκριτου Γαλούνη δηλαδή.
    Με την παράταξη του κ. Γαλούνη, έχουν ήδη ανακοινώσει πως θα συνεργαστούν σημαντικοί παράγοντες της τοπικής αυτοδιοίκησης στην περιοχή με μεγάλη εμπειρία. Πρόκειται για ονόματα με έρεισμα τόσο στις έδρες Δημοτικών Ενοτήτων όσο και σε κοινότητες του δήμου.  Είναι χαρακτηριστική η περίπτωση του Βασ. Μουρκούση , πρώην προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Ξηρομέρου, για χρόνια συνεργάτη του Πυθ. Σαμαρά, που πρόσφατα ανακοίνωσε την συνεργασία του με τον κ. Γαλούνη. Η περίπτωση του κ. Μουρκούση είναι η πιο χαρακτηριστική και δεν είναι η μόνη. Αξίζει να αναφερθούν οι περιπτώσεις του Κ. Λαϊνά από τον Πρόδρομο, Δημοτικού Συμβούλου και πρ. μέλους της Ν.Ε. της ΝΔ, του Κ. Γαλάνη, πρώην Δημοτικού Συμβούλου από τον Αστακό, του Στ. Αργύρη, πρ. Δημοτικού Συμβούλου από τον Καραϊσκάκη και του Π. Γαζέτα από τις Φυτείες. Πολύ γνωστό στέλεχος της ΝΔ που επίσης συμπαρατάσσεται με τον κ. Γαλούνη είναι ο Αλέκος Τσακαλογιάννης από την Μπαμπίνη. Και από άλλους πολικούς χώρους όμως παρουσιάζονται διαρροές από την παράταξη Σαμαρά, όπως αυτές του πρ. Δημοτικού Συμβούλου  κ. Λυμπεράτου και του πρ. αντιδημάρχου Φώτη Λιβάνη.
   Εαν η κατάσταση συνεχιστεί, τότε ο κ. Γαλούνης αποκτά ένα σημαντικό προβάδισμα έναντι της κ. Σαμαρά – Κουμανδράκη και θα έχει τον πρώτο λόγο στις εκλογές του Μαΐου.

πηγή:agriniopress.gr

16 σχόλια:

  1. Στο χωριο μου λενε οπως στρωσεις θα κοιμηθεις μηπως δεν εστρωσε καλα η κυρια κουμανδρακη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. AYTA POY MAS LES FILTATE KWSTA EINAI PALIA KOYLOYRIA O FOYRNOS AYRIO TO PRWI THA EXEI FRESKA.... EYXARISTW....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΠΟ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΑΝΕ ΑΚΡΙΒΩΣ?ΘΑ ΡΘΕΙ Η ΩΡΑ....ΦΤΑΝΕΙ...ΕΣΕΙΣ ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΠΑΛΙΕΣ ΦΘΑΡΜΕΝΕΣ ΜΟΥΡΕΣ ΚΑΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΑΦΘΑΡΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ....Α ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΑ,,,,,ΦΙΛΑΚΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΟΥΡΚΟΥΣΗΣ:ΟΣΕΣ ΔΙΕΡΕΥΝΗΤΙΚΕΣ ΕΠΑΦΕΣ ΕΚΑΝΕ ΓΙΑ ΚΑΘΟΔΟ ΣΤΙΣ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΧΟΥΝ ΠΕΣΕΙ ΣΤΟ ΚΕΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΠΙΘΑΝΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΜΕ ΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΤΟΥ.ΕΞΑΛΛΟΥ ΜΗ ΞΕΧΝΑΜΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΠΗΓΕ ΤΟ ΓΑΛΟΥΝΗ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ.
    ΛΙΒΑΝΗΣ:ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΗΤΤΑΣ ΜΟΣΤΡΑΡΕΙ ΤΟΝ ΑΔΕΡΦΟ ΤΟΥ ΓΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟ
    ΓΑΛΑΝΗΣ:ΣΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΕΚΛΕΓΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΠΟΥ ΕΦΤΑΣΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΧΕΔΟΝ 50%
    ΓΑΖΕΤΑΣ:ΑΚΟΜΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΚΑΤΙ 18000
    ΕΠΕΙΔΗ Η ΠΡΩΤΑΠΡΗΛΙΑ ΠΕΡΑΣΕ ΠΡΙΝ ΜΕΡΕΣ ...ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ.ΣΗΜΕΡΑ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΤΟ ΝΕΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΙ ΜΕ ΧΑΡΑ ΜΑΣ ΘΑ ΣΑΣ ΥΠΟΔΕΧΤΟΥΜΕ ΣΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ.ΟΙ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΕΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΜΕ ΤΙΣ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΕΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ.ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΓΑΛΟΥΝΗΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ.ΜΙΑ ΔΙΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΛΙΤΕΣ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΙΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σκεφτείτε μήπως κάποιους τους έδιωξε η Κα Σαμαρά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Είναι σίγουρο ότι το Ξηρόμερο αλλάΖΕΙ με νέους και άφθαρτους υποψηφίους. Η ενημέρωση στο διαδίκτυο έρχεται δεύτερη από τη αλλοενημέρωση που έχουν οι Ξηρομερίτες μεταξύ τους. Η φήμη προηγείται της είδησης και συνήθως είναι αλάνθαστη.Κάθε μέρα που περνάει θα οδηγήσει το αποτέλεσμα που θα λέει: Μα δε βρήκε ούτε τη ψήφο του? Εδώ είμαστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Στο τέλος δε θα κατέβει
    Να ειστε σίγουροι
    Δύσκολο να φτιάξει ψηφοδέλτιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αστοχο δημοσιευμα. Και ειδικα απο ενα μπλογκ που θελει να ειναι το πρωτο στην ενημερωση του Ξηρομερου. Παλιοτερα θα λεγαμε οτι εκανε unfair. Ελλιπης ενημερωση?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΦΙΛΤΑΤΕ 11.48 ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ .ΗΡΘΕ ΚΑΙ ΗΝΤΙΝΑ ΗΡΘΕ ΚΑΙ Ο ΜΠΟΝΗΣ ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ . Ο ΠΡΩΤΟΣ ΣΕ ΨΗΦΟΥΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΚΑΤΕΒΕΝΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΓΑΛΟΥΝΗ Ο ΤΟΛΙΑΣ Ο ΧΡΗΣΤΟΣ.ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΟΥΛΟΥΡΙΑ ΤΗΣ ΝΤΙΝΑΣ , ΦΡΕΣΚΟΤΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΣΤΗΜΕΝΟ 100 ΤΑ 100 ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΝΙΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. 70ο/ο θα παρειο Γαλούνης...
    Χαχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Παει αυτή.... Κάηκε
    Μάλλον ο γιωργαλης θα βγει δεύτερος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Έχασε την ψυχραιμία της η κυρία
    Κ τα βάζει με τα μπλογκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο