Τετάρτη 30 Απριλίου 2014

Περιοδεία του υποψήφιου Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Θύμιου Ν. Σώκου σε Ζαχάρω και Κρέστενα.

  Θύμιος Σώκος: «Θα ξαναδώσουμε στην τοπική αυτοδιοίκηση τη               θέση που της αρμόζει»
           

                    Τη Ζαχάρω και την Κρέστενα επισκέφθηκε σήμερα ( Τετάρτη 30 Απριλίου 2014)  ο επικεφαλής της παράταξης “ Δυτική Συμπολιτεία” και υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας κ.Θύμιος Σώκος, όπου πραγματοποίησε συναντήσεις με φορείς και εκπροσώπους της τοπικής Αυτοδιοίκησης καθώς και με πολίτες.....

 Σήμερα το πρωί ο κ. Σώκος περιόδευσε στους δρόμους της Ζαχάρως και συναντήθηκε με πολίτες και επαγγελματίες διάφορων κλάδων, όπως των οδηγών ταξί, όπου έθεσε τον εαυτό του στην υπηρεσία του πολίτη και παρουσίασε τους στόχους της παράταξής του.
  Λίγο αργότερα ο κ. Σώκος συναντήθηκε στο Δημαρχείο της Ζαχάρως με το δήμαρχο κ. Γιώργο Μπάμπη και αντιδημάρχους.  Ο δήμαρχος ενημέρωσε τον κ. Σώκο για την πορεία διάφορων έργων της περιοχής αλλά και τις δυσκολίες που καλούνται να αντιμετωπίσουν. «Στόχος μας ειναι να αποκτήσει η αυτοδιοίκηση τη θέση που της αξίζει» τόνισε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης.
  Ο κ. Σώκος επισκέφθηκε και το εκλογικό κέντρο του υποψήφιου δημάρχου Ζαχάρως Κωνσταντίνου Αλεξανδρόπουλου.

«Να επανασχεδιάσουμε το επαρχιακό οδικό δίκτυο στην Ηλεία»

                      Τα προβλήματα του οδικού δικτύου και η αποκατάσταση των περιοχών από τις φονικές πυρκαγιές του 2007 ήταν οι δύο βασικοί άξονες της συζήτησης που είχε ο κ. Σώκος με τον δήμαρχο Ανδρίτσαινας Κρεστένων Σάκη Μπαλιούκο.


          Ο κ. Σώκος ,μεταξύ άλλων, τόνισε την ανάγκη επανασχεδιασμού του επαρχιακού οδικού δικτύου της  Ηλείας. «Πρέπει να εξασφαλίσουμε την ευκολότερη, ταχύτερη και ασφαλέστερη πρόσβαση σε προορισμούς του νομού» , δήλωσε, ενώ για την αποκατάσταση των πληγεισών περιοχών ανέφερε πως «η αντιμετώπιση από το κράτος θα έπρεπε να είναι διαφορετική, όπως στους σεισμούς της Καλαμάτας και κάτι τέτοιο δυστυχώς δεν έγινε».



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο