Τρίτη 29 Απριλίου 2014

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ ΞΗΡΟΜΕΡΙΤΩΝ


Με την ιδιότητα του ενεργού πολίτη που αγαπά και νοιάζεται τον τόπο του, κατέληξα στην απόφαση να θέσω υποψηφιότητα για δημοτικός  σύμβουλος του δήμου Ξηρομέρου με τον συνδυασμό «Συμπολιτεία Ξηρομεριτών – Αλλαγή πορείας».
  Ο ρόλος του απλού θεατή-σχολιαστή των γεγονότων που επηρεάζουν την καθημερινότητά μας δεν μου ταίριαζε ποτέ και για το λόγο αυτό αποδέχτηκα την πρόσκληση της Συμπολιτείας Ξηρομεριτών, ώστε να γίνω κι εγώ συμμέτοχος της προσπάθειας για αλλαγή πλεύσης στο Δήμο Ξηρομέρου.
Τα στοιχεία που με οδήγησαν σε αυτή την απόφασή είναι η πολυσυλλεκτικότητα της Συμπολιτείας, το κράμα έμπειρων αλλά και πολλών νέων ανθρώπων και κυρίως η καθαρότητα των αντιλήψεων και των προθέσεων που διακατέχουν την παράταξη, μακριά από κομματικές ή ακόμη και ιδεολογικές παρωπίδες.
  Πιστεύω βαθιά ότι ο θεσμός της τοπικής αυτοδιοίκησης μπορεί να γίνει ο καταλύτης της ευημερίας και της προόδου κάθε τοπικής κοινωνίας, ανεξάρτητα από την οποία μορφή έχει πάρει  με το πρόγραμμα Καλλικράτης. Η νέα δημοτική Αρχή έχει ανάγκη τώρα πολύ περισσότερο από ποτέ να ξεφύγει από το ρόλο του διαχειριστή της καθημερινότητας. Είναι καιρός να πάψουμε να παρακαλάμε για το αυτονόητο που πολλές φορές το κάνουν να φαντάζει ανέφικτο και να προχωρήσουμε στο σχεδιασμό μιας άλλης πορείας για τον τόπο μας. Πεποίθησή μου είναι πως η Συμπολιτεία Ξηρομεριτών έχει όλα τα εχέγγυα να το πετύχει.
   Έχοντας εμπιστοσύνη στις δυνατότητές μου, έρχομαι λοιπόν να ζητήσω την στήριξη των συμπολιτών μου ώστε να μπορέσω να γίνω κομμάτι της αλλαγής που όλοι μας θέλουμε να δούμε στο Δήμο. 
   Τέλος θα ήθελα να ανακοινώσω την παραίτησή μου από την θέση του γραμματέα του Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου Ακαρνανικό Φως γιατί πιστεύω πως το πολιτιστικό κίνημα πρέπει να μένει μακριά από την προεκλογική αντιπαράθεση. Διατηρώ φυσικά την ιδιότητα του μέλους του συλλόγου τον οποίο υπηρέτησα για πολλά χρόνια.
 
Εν συντομία…….
  • γεννήθηκα το 1978 και μεγάλωσα στις Φυτείες,
  • αποφοίτησα το 2003 από το τμήμα Βιοτεχνολογίας του Γεωπονικού Πανεπιστήμίου     Αθηνών,
  • εκπλήρωσα τις στρατιωτικές μου υποχρεώσεις το 2004 και έκτοτε εργάζομαι ως γεωπόνος στον Κουβαρά Φυτειών
  • είμαι έγγαμος και έχω δυο κόρες.
 
Μετά τιμής
Παπαδημητρίου Αλέξανδρος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο