Παρασκευή 18 Απριλίου 2014

Ο συνδυασμός του Γιώργου Παπαναστασίου προσέφερε πασχαλινά εδέσματα στο γηροκομείο



Πασχαλινά εδέσματα  στο γηροκομείο και το συσσίτιο της Αγ. Ευαγγελίστριας  προσέφεραν οι γυναίκες του συνδυασμού «Αγρίνιο Νέα αρχή-τόπος να ζεις», εν όψει του Πάσχα.
Η κ. Ελευθερία Ζαπαντιώτη, σύζυγος του επικεφαλής του συνδυασμού Γιώργου Παπαναστασίου μαζί με υποψήφιες επισκέφθηκαν πρώτα το  Γηροκομείο, μοιράζοντας τρόφιμα και  ευχές. Παράλληλα συναντήθηκαν με τη διοίκηση και με το προσωπικό όπου είχαν μια εγκάρδια συζήτηση και δεσμεύτηκαν για στήριξη του ιδρύματος όπως και για τη δημιουργία δομών που θα στηρίζουν την τρίτη ηλικία.
Η προσφορά αγάπης των γυναικών συνεχίστηκε στο συσσίτιο της Αγ. Ευαγγελίστριας  με διανομή τροφίμων. Οι γυναίκες του συνδυασμού «Αγρίνιο Νέα αρχή-τόπος να ζεις» είχαν την δυνατότητα να διαπιστώσουν κατά την επίσκεψή τους, πως πρόκειται για το  πιο οργανωμένο συσσίτιο όχι μόνο στην περιοχή αλλά σε πανελλαδικό επίπεδο.
 
Ο εφημέριος πατέρας Κωνσταντίνος Καντάνης ενημέρωσε για το σπουδαίο φιλανθρωπικό έργο, που μεταξύ άλλων περιλαμβάνει τα συσσίτια και την «μπουτίκ των ελαχίστων», που λαμβάνει χώρα στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού Αγίου Δημητρίου Αγρινίου στο κτίριο της Ευαγγελίστριας. Ο πάτερ Κωνσταντίνος Καντάνης υποστήριξε πως  μέχρι σήμερα δεν υπήρξε καμία βοήθεια και ενδιαφέρον   από τη δημοτική αρχή αλλά  μόνη της η Εκκλησία , ο Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας κκ. Κοσμάς και οι πολίτες προσπαθούν  να αντιμετωπίσουν την κοινωνική κατάρρευση και να διατηρήσουν  την παροχή φαγητού, τροφίμων και ρούχων, σε συμπολίτες μας που λόγω της κρίσης, άλλα και άλλων αιτιών, έχουν πρόβλημα επιβίωσης.
Οι υποψήφιες του συνδυασμού  ευχαρίστησαν τον πάτερ Καντάνη καθώς και όλο το προσωπικό που εργάζεται εθελοντικά  και  στηρίζει  μια από τις σημαντικότερες δομές κοινωνικής αλληλεγγύης της περιοχής, ενώ ευχήθηκαν, το Άγιο Φως της Ανάστασης να γεννήσει στις ψυχές όλων μας αγάπη, ελπίδα για τη ζωή και διάθεση για ανιδιοτελή προσφορά!

Με εκτίμηση οι υποψήφιες του συνδυασμού «Αγρίνιο Νέα αρχή-τόπος να ζεις»
  ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο