Τρίτη 29 Απριλίου 2014

Ο Μαζαράκης Θεόδωρος θα είναι υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Δυτικής Ελλάδας

 
Στις εκλογές του Μαΐου θα είμαι υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Δυτικής Ελλάδας  με τον συνδυασμό 'Μαζί  να φτιάξουμε τον τόπο μας του υποψηφίου Περιφερειάρχη  Ανδρέα Κατσανιώτη.  Οι ιδέες του και  το όραμα του για μια νέα Δυτική Ελλάδα για ένα καλύτερο Νομό Αιτωλοακαρνανίας κέρδισαν αμέσως την εμπιστοσύνη μου προς το πρόσωπο του. Πιστεύω πως πρέπει να αφήσουμε πίσω το παλιό, να προσπαθήσουμε, να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και να εκμεταλλευτούμε στο έπακρο  τον ευλογημένο τόπο μας. Αν το  μέλλον  ανήκει σε εμάς , βοηθήστε μας να το  φτιάξουμε σύμφωνα με τα όνειρα μας …. Σταθείτε στο πλάι μας γιατί  πρέπει, Μαζί να φτιάξουμε τον τόπο μας.’

Μαζαράκης Θοδωρής 
Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Δυτικής Ελλάδας , Περιφερειακή Ενότητα Αιτωλοακαρνανίας.

Σύντομο Βιογραφικό:

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1985.  Με καταγωγή από τον πατέρα του, Παναγιώτη Μαζαράκη, την Βόνιτσα και την μητέρα του, Βασιλική Ζέλου, την Κατούνα. Γαλουχήθηκε από μικρός με τις αρχές και τα ιδανικά του τόπου του, μεγαλώνοντας σε μια οικογένεια ακολουθώντας τα ήθη και έθιμα που προστάζει η παράδοση μας.
Στην Αθήνα έζησε τα πρώτα παιδικά του χρόνια, από το 1992 ζει στην Βόνιτσα όπου και αποφοίτησε το 2003 από το Ενιαίο Λύκειο της πόλης. Είναι πτυχιούχος του τμήματος Τοπογραφίας του ΤΕΙ Αθήνας και μιλάει Αγγλικά.
Από το 2007 έως το 2010 εργάσθηκε σε κατασκευαστική εταιρεία στον τομέα των Δημοσίων έργων. Από το 2010 έως και σήμερα διατηρεί γραφείο Τοπογραφικών μελετών και Κτηματομεσιτικών εργασιών στην περιοχή της Βόνιτσας.
Ως φοιτητής είχε πλούσια συνδικαλιστική αλλά και εθελοντική δράση σε πολιτικές παρατάξεις της σχολής του αλλά και σε εθελοντικές ομάδες του Νέου Ηρακλείου όπου και διέμενε.
Το 2005 πραγματοποιεί ένα από τα όνειρά του, την προσφορά στην μεγάλη του αγάπη τον αθλητισμό. Παρακολουθώντας σεμινάρια γίνεται διαιτητής ποδοσφαίρου στον Σύνδεσμο Διαιτητών Αθήνας από όπου το 2007 παίρνει μεταγραφή για τον σύνδεσμο της Πρέβεζας-Λευκάδας. Από το 2007 έως το 2010 αγωνίστηκε στο περιφερειακό πρωτάθλημα της Ε.Π.Ο. (Δ εθνική). Η προσφορά στον αθλητισμό όμως δεν σταμάτησε εκεί καθώς την περίοδο 2012-2013 αγωνιζόμενος στην ομάδα μπάσκετ της Βόνιτσας κατέκτησε το πρωτάθλημα της Α’ ΕΣΚΑ- Βορειοδυτικής Ελλάδας και την περίοδο 2013-2014 αγωνίστηκε στην Γ’ Εθνική με τον ίδιο σύλλογο.
Το 2010 και το 2013 εκλέχθηκε πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Ακτίου-Βόνιτσας και το 2013 έγινε υπεύθυνος Θεματικών Ενοτήτων της ΟΝΝΕΔ Αιτωλοακαρνανίας. Συμμετείχε ως εκλεγμένο μέλος στα τελευταία συνέδρια τόσο της ΟΝΝΕΔ όσο και της Νέας Δημοκρατίας.
Παράλληλα με τα επαγγελματικά αναπτύσσει έντονα κοινωνική, πολιτιστική, φιλανθρωπική και εθελοντική δράση σε ομάδες και συλλόγους που δραστηριοποιούνται στον τόπο του  προσφέροντας ανιδιοτελώς και προωθώντας την πόλη του σε όλα τα μήκη και πλάτη της χώρας.
Στις ερχόμενες Περιφερειακές Εκλογές θα είναι υποψήφιος Σύμβουλος με τον συνδυασμό «Μαζί, να φτιάξουμε τον τόπο μας», του Ανδρέα Κατσανιώτη, στην Περιφερειακή Ενότητα Αιτωλοακαρνανίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο