Παρασκευή 11 Απριλίου 2014

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ Δ.Σ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩ​Ν ΟΤΑ ΝΟΜΟ ΑΙΤΩΛΟΚΑΡΝ​ΑΝΙΑΣ


      Συνάντηση με το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ Ν. Αιτ/νίας είχε σήμερα, Παρασκευή 11 Απριλίου, ο Δήμαρχος Αγρινίου κ. Παύλος Μοσχολιός. Στη συνάντηση επιβεβαιώθηκε το καλό κλίμα συνεργασίας μεταξύ της Δημοτικής Αρχής και των εργαζομένων γεγονός που επιβεβαιώνεται από την εργασιακή ειρήνη που επικράτησε στο Δήμο, στα δύσκολα χρόνια της εφαρμογής των μνημονιακών πολιτικών από τις κυβερνήσεις της χώρας.
     Ο κ. Μοσχολιός υπογράμμισε ότι ο Δήμος Αγρινίου στάθηκε πάντα αρωγός στις διεκδικήσεις, στα θεσμικά και οικονομικά αιτήματα των εργαζομένων, αντιστάθηκε στις διαθεσιμότητες και είναι ένας από τους Δήμους εκείνους που υποστηρίζοντας στο δικαστήριο τα ασφαλιστικά μέτρα των σχολικών φυλάκων πέτυχε την παραμονή τους στις θέσεις τους.
    
Ο Δήμαρχος Αγρινίου ευχήθηκε στο νέο Δ.Σ. του Συλλόγου καλή επιτυχία στο έργο του και διαβεβαίωσε ότι η Δημοτική Αρχή θα είναι πάντα στο πλευρό των εργαζομένων .
     Από την πλευρά του ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Θύμιος Κομματάς εξέφρασε την ανησυχία του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου το νέο νόμο  για την αξιολόγηση του προσωπικού ενώ αναφέρθηκε στη συμπαράσταση που είχαν οι εργαζόμενοι από τη Δημοτική Αρχή γενικότερα στο θέμα της διαθεσιμότητας και ειδικότερα στο δικαστικό αγώνα των σχολικών φυλάκων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο